8 Αρετές που χαρακτηρίζουν ένα σπουδαίο Άντρα - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

8 Αρετές που χαρακτηρίζουν ένα σπουδαίο Άντρα

Όταν αναζητάς για κάποιον ιδιαίτερο άνθρωπο, είναι πάντοτε καλό να έχεις μια εικόνα, του πως θα έπρεπε να μοιάζει .
Βλέπεις, δεν ξεκίνησα να διδάσκω τις γυναίκες την ερωτική τους ζωή, ξεκίνησα με τους άντρες . Είναι αστείο όταν το σκέφτομαι, επειδή το τι θέλουν οι γυναίκες από έναν άντρα, είναι αυτό που προσπαθώ να τις διδάσκω συνέχεια .
Στην πραγματικότητα, αναζητώντας έναν άντρα που να έχει αυτές τις αρετές, δεν είναι τόσο ΕΞΕΖΗΤΗΜΕΝΟ όπως θα πίστευαν οι περισσότεροι άντρες που δε διαθέτουν τις αρετές αυτές . Αλλά εάν θέλεις, να έχεις μια μεγαλύτερη ευκαιρία να βρεις την πραγματική αγάπη, ταυτοποίησε εκείνες που έχουν μεγαλύτερη σημασία για σένα και επέμενε σε αυτές . Κατά την άποψή μου, όλοι οι άντρες πρέπει να διαθέτουν αυτές τις αρετές, καθώς κι εγώ ο ίδιος δε συχνάζω, ούτε σέβομαι πραγματικά εκείνους που δεν τις έχουν .

Είναι ένας Gentleman

Ένας πραγματικά σπουδαίος άντρας πρέπει να είναι ευγενικός, ευσεβής. Συμπονετικός και προσεκτικός στις ανάγκες μιας γυναίκας . Αυτό επίσης περιλαμβάνει την κλασσική συμπεριφορά ενός gentleman , όπως το τράβηγμα της καρέκλας σε μια κυρία, το περπάτημα από την πλευρά των αυτοκινήτων στο πεζοδρόμιο, η τακτοποίηση στο παλτό της κλπ . Εγώ προσωπικά πιστεύω πως εάν όλοι οι άντρες ήταν gentleman, θα ζούσαμε σε ένα καλύτερο κόσμο . Σήμερα, τα πράγματα δεν είναι έτσι, καθώς οι άντρες με αυτές τις αρετές ξεχωρίζουν . Επίσης, οι σπουδαίοι άντρες δεν ξεπερνούν ποτέ τα όρια .

Είναι ευθύς

Πολλοί άντρες πιστεύουν, πως εάν έχουν συνεχώς αυτήν την « ότι να’ ναι » συμπεριφορά, οι γυναίκες εξ’ αίφνης θα τους ερωτευτούν . Αυτό είναι μια μεγάλη μ@λ@κ1@ . Ποια γυναίκα θα ήθελα να περνά την ώρα της με έναν άντρα που αποφεύγει τις ευθείς απαντήσεις και συγκατανέβει με τους ώμους του αντί να δίνει μια πραγματική απάντηση . Ένας σπουδαίος άντρας πρέπει να κοιτάει τη γυναίκα κατευθείαν στα μάτια όταν της μιλά, πρέπει να κοιτά και να δείχνει πως πραγματικά ενδιαφέρεται στο τι έχει να του πει . Πρέπει να έχει ένα σωστό ύφος λόγου όταν παρεμβαίνει στη συνομιλία με πραγματικό σθένος . Οποιοσδήποτε άντρας δεν είναι ευθύς, είναι αδύναμος . Μην κατασταλάξεις στο αδύναμος .

Είναι πιστός

Η αφοσίωση μπορεί να είναι ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά όταν πρόκειται για ένα σπουδαίο άντρα . Αν και ποτέ δεν μπορεί κάποια να γνωρίζει στα σίγουρα αν αυτή είναι η περίπτωση ή όχι, εάν γνωρίζει πως είναι εκ των προτέρων άπιστος, καλύτερα να παραμείνει μακριά του .
Κατά τα άλλα, μια πρόσφατη έρευνα έδειξε, ότι περίπου το 60% των αντρών που έχουν απατήσει μια φορά στη ζωή τους, το μόνο που μπορεί να κάνει μια γυναίκα για να σιγουρέψει ότι στο μέλλον δε θα την απατήσει, είναι να τον κρατά σεξουαλικώς ικανοποιημένο . Οι άντρες δεν απατούν επειδή αισθάνονται πως δεν τους αγαπούν πλέον, απατούν φια το sex . Μερικοί άντρες έχουν ανάγκη να κοιμούνται με άλλες γυναίκες (και εάν είσαι από αυτούς τους άντρες, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά ) ενώ άλλοι απατούν επειδή το sex έχει εκλείψη από τη σχέση τους . Το να κρατά μια κοπέλα μια υγειή σεξουαλική σχέση είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει για να κρατήσει έναν άντρα αφοσιωμένο και πιστό .

Είναι ακέραιος χαρακτήρας

Η ακεραιότητα είναι ένα ακόμα χαρακτηριστικό που διακρίνει ένα σπουδαίο άντρα . Αυτό σημαίνει πως θα παραμείνει πιστός στο λόγο του και πιστός στον ίδιο του τον εαυτό . Εάν σου πει πως θα κάνει κάτι, τότε αυτό θα γίνει . Πιστεύω πως η ακεραιότητα και η φιλοδοξία είναι αρκετά για να σε πείσουν πως αυτός ο άντρας θα γίνει οικονομικά εύρωστος μελλοντικά, ακόμα και αν τώρα δεν είναι Αυτό είναι επίσης το είδος του άντρα που μπορείς να βασιστείς, γνωρίζοντας πως θα είναι πάντα εκεί για σένα . Οι άντρες με ακεραιότητα χαίρουν πάντοτε της εκτίμησης όλων και σε αντάλλαγμα παραδίδουν και οι ίδιοι μαθήματα σεβασμού . Μπορεί να σου απαιτήσουν να είσαι άξια του σεβασμού τους, επιδή για εκείνους ο σεβασμός είναι πυξίδα στη ζωή τους, και επιθυμούν να μοιραστούν και με άλλους τις αξίες τους . Επίσης αυτοί οι άντρες επιδεικνύουν συχνά θάρρος επειδή τους ζητείται συνεχώς να υπερασπιστούν τα πιστεύω τους .

Είναι τίμιος

Η τιμιότητα είναι μια πολύ μεγάλη αρετή που κάθε άνθρωπος θα πρέπει να έχει, αλλά δυστυχώς στις μέρες μας είναι δυσεύρετη . Ένας πραγματικά τίμιος άντρας θα σου πει την αλήθεια και όχι μόνο ότι θέλεις να ακούσεις . Ένας τίμιος άντρας δε θα χρησιμοποιήσει ψεύτικες ιστορίες και δικαιολογίες για να ξεφύγει από κάτι ή για να φανεί καλός, αλλά θα σου πει τι θα κάνει και πως νιώθει. Είναι αλήθεια πως η βίαιη εντιμότητα ,μπορεί να αποδειχθεί προσβλητική και επιθετική μερικές φορές, αλλά είναι καλύτερα να έχει έναν άντρα που σου λέει την αλήθεια παρά έναν που σε γεμίζει με ψέματα .
Είναι εύκολα να καταλάβεις εάν ένας άντρας ψεύδεται . Δεν έχει σημασία ποια είναι τα πραγματικά ψέματα ( μπορεί να είναι για μικροπράγματα ), όταν σου λέει όσα πρέπει να ξέρεις για το χαρακτήρα του . Ένας έντιμος άντρας θα είναι αυθεντικός και δε θα χρειάζεται να μαντέψεις, τι σκέφτεται ή τι αισθάνεται . Η εντιμότητα είναι το σπουδαιότερο αγαθό για έναν άνδρα .

Είναι ώριμος

Το να είναι ώριμος ένας άντρας, σημαίνει πως είναι ικανός να φροντίσει τον εαυτό του και να επιλύσει τα προβλήματά του με ηρεμία και πολιτισμένο τρόπο . Κατανοεί τη σημασία του να είναι άντρας, είναι ανεξάρτητος και εκτιμά ότι έχει . Ένας ώριμος άντρας δε χρειάζεται να είναι πλούσιος, αφού γνωρίζει πως πρέπει να γίνει σωστή οικονομική διαχείριση . Είναι πραγματικότητα πως οι άντρες ωριμάζουν σε πιο μεγάλο στάδιο της ζωής τους, αλλά σχεδόν πάντα κάθε κοπέλα θα έχει στη ζωή της έναν άντρα που παλιμπαίδιζε υπέρ του δέοντως . Ένας ώριμος άντρας γνωρίζει πότε ήρθε η στιγμή να μεγαλώσει και να ενηλικιωθεί .
Είναι εύκολο να αντιληφθείς εάν ένας άντρας είναι ώριμος από τον τρόπο που ζει . Στην ιδανικότερη περίπτωση θα ζει μόνος του, αλλά μερικοί μπορεί να έχουν και συγκάτοικο . Μπορεί ακόμα βέβαια να ζει και με τους γονείς του .
Επίσης ένας ώριμος άντρας γνωρίζει πως πρέπει να συμπεριφερθεί δημοσίως με ευσεβείς τρόπους, κατανοώντας τον ενήλικο ρόλο του . Ένας σωστός άντρας πρέπει να είναι αρκετά ώριμος έτσι ώστε να φροντίσει τον εαυτό του και να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του .

Έχει αυτοπεποίθηση


Ένας πραγματικός άντρας έχει αυτοπεποίθηση στον εαυτό του και στο ποιος είναι . Είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό σε έναν άνδρα όταν έχει αυτοπεποίθηση, επειδή είναι σχεδόν απίθανο να αλλάξει το ποιος είναι, και να παραμείνει πραγματικά ο εαυτός του . Ένας άντρας με αυτοπεποίθηση δε θα αποθαρρυνθεί από το τι πιστεύει πως είναι σωστό και δε θα υποκύψει εύκολα σε κάτι στο οποίο πραγματικά δε θεωρεί σωστό και βάσει των αρχών του. Η αυτοπεποίθηση κάνει έναν άντρα χαρούμενο και διασκεδαστικό όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για την παρέα, επειδή δε θα αναρωτιέται ούτε ο ίδιος για τον εαυτό του αλλά ούτε και οι υπόλοιποι .
Θα αναγνωρίσεις έναν άντρα με αυτοπεποίθηση από το πώς ο ίδιος βλέπει τον εαυτό του, επειδή θα έχει συγκεκριμένους στόχους που θα έχει θέσει στον εαυτό του . Θα έχει πίστη στις δυνατότητές του και θα βρει τον τρόπο να επιτύχει τους στόχους αυτούς . Αυτή η αυτοπεποίθηση θα του δίνει έναυσμα για τη συνέχεια επειδή δε θα κάνει δεύτερες σκέψεις για τον εαυτό του και τις αποφάσεις του, αλλά θα εμμένει σε αυτές . Συν τοις άλλοις αυτός ο άντρας θα είναι δυνατός και προστατευτικός και θα είναι σε θέση να φροντίσει όχι μόνο τον εαυτό του, αλλά και όσους βρίσκονται γύρω του .

Έχει σωστή/θετική Ενέργεια-Συμπεριφορά
Ένας σωστός άντρας πρέπει να έχει μια θετική και σωστή συμπεριφορά, η οποία μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί μιας και ζούμε σε μια τόσο αρνητική κοινωνία . Με μια τέτοια συμπεριφορά οι άνθρωποι θα θέλουν να βρίσκονται μαζί του και να διασκεδάζουν . Ένας καλός άντρας θα είναι χαρούμενος με τη ζωή του και τον κόσμο γύρω του και θα προσπαθεί πάντα να βοηθά τους υπολοίπους . Αυτοί οι άνθρωποι επιπλέον τείνουν να χαμογελούν και να γελούν περισσότερο από τους αρνητικά διακείμενους .