Η εποχή του... αυτοερωτισμού. Τι είναι η νέα τάση των autosexuals - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Η εποχή του... αυτοερωτισμού. Τι είναι η νέα τάση των autosexuals

Κοιταζόμαστε στον καθρέφτη και νιώθουμε ερωτικά σκιρτήματα. Κι όμως, ο μεγάλος μας ερωτας είναι ο εαυτός μας. Αυτός που μας ελκύει.
Ζούμε στην εποχή του autosexual. Θαυμάζουμε τον εαυτό μας, τον θεωρούμε όμορφο, διασκεδαστικό, γοητευτικό, ελκυστικό και σέξι, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα.
«Όχι, δεν είναι θέμα αυτοικανοποίησης. Απλά νιώθουμε πλήρης από τη σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας. Επιδιώκουμε να μένουμε μόνοι με τον εαυτό μας και να κάνουμε ρομαντική ατμόσφαιρα: να ανάβουμε κεριά και να ντυνόμαστε ελαφριά... Όχι μόνο αγαπάμε τον εαυτό μας αλλά φτερουγίζει η καρδιά μας όταν σκεφτόμαστε το «εγώ» μας. Κάνουμε ρομαντικά δώρα στον εαυτό μας για να τον ευχαριστήσουμε». «Η μοναχικότητα των ανθρώπων είναι ένας παράγοντας που μπορεί να οδηγήσει σε αυτό το φαινόμενο», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η βρετανική εφημερίδα. Επιπλέον, οι άνθρωποι παραιτούνται από την προσπάθειά τους να έχουν μία σχέση με τους άλλους. Εξάλλου, η είναι κάτι το ρευστό. Και δεν είναι μία. Έχει πολλές πτυχές.
Για τα ερωτικά αισθήματα που τρέφει για τον εαυτό της μιλάει στον βρετανικό Τύπο η Γκία Βιτάλ. Δηλώνει autosexual, ερωτευμένη με τον εαυτό της. Παντρεύτηκε τον εαυτό της τον Μάρτιο του 2017. Στο κολέγιο, όπως υποστηρίζει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Metro συνειδητοποίησε τον σεξουαλικό της προσανατολισμό. «Για πρώτη φορά ένιωσα έλξη για τον εαυτό μου ενώ κοιταζόμουν στον καθρέπτη σε ηλικία επτά ετών. Το 2013, όταν τελείωσα το κολέγιο, συνειδητοποίησα το σεξουαλικό μου προσανατολισμό».
Βλέποντας τον αυξανόμενο αριθμό των ανθρώπων να παντρεύεται τον εαυτό του, η Γκία αισθάνεται ότι δεν είναι η μόνη στον κόσμο που νιώθει ερωτικά σκιρτήματα όταν κοιτάζεται στον καθρέπτη...

//www.protothema.gr