Ο σεξουαλισμός της γόβας - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Ο σεξουαλισμός της γόβας

Αγάπη χωρίς πείσματα λένε, δεν έχει νοστιμάδα. Θα διαφωνήσω. Αγάπη χωρίς διαστροφή δεν έχει νοστιμάδα θα έλεγα εγώ. Διότι αν δε σε διακατέχει και λίγη τρέλα ρε γαμώτο, δεν έχει τόσο γούστο. Τι να κάνουμε, είμαστε κι εμείς σ” αυτόν τον κόσμο που έχουμε τα φετίχ μας. Δε μιλώ για μαζοχισμό, κεριά λιωμένα και χτύπημα με μαστίγιο. Όχι! Μιλώ για τα light, για την τρέλα αυτή που δημιουργείται στον αντρικό εγκέφαλο από την ευφυέστατη ανακάλυψη του κόσμου. Τα τακούνια.

Ξέρετε, εκείνα τα εξαιρετικά υποδήματα φτιαγμένα από τις πιο τρελές φαντασιώσεις των αντρών για να κοσμούν τα υπέροχα γυναικεία πόδια. Όπως και να το κάνουμε, γυναίκα δίχως τακούνια, παστίτσιο χωρίς μπεσαμέλ. Το τακούνι προσδίδει τη γεύση, είναι ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό που υπερτονίζει τη θηλυκότητά της.

Μην κρύβεσαι λοιπόν, πίσω από στερεότυπα και υπεκφυγές. Σ” όλους μας αρέσουν τα γυναικεία πόδια με τακούνια. Όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε ζητήσει απ” τη δικιά μας να βάλει ψηλοτάκουνα για να φτιαχτούμε λίγο παραπάνω. Μόνο εσώρουχα και γόβες και η λίμπιντο ανεβαίνει στα ύψη. Άλλες φορές μόνο γόβες και λίγο άρωμα. Έχουν οι γυναίκες τον τρόπο τους να μας τρελαίνουν, ξέρουν πολύ καλά την δύναμή τους και τις ευχαριστούμε για αυτό.

Είναι άλλη φάση λοιπόν, το σεξ με μια γυναίκα που φορά μόνο τις γόβες της. Μ” έναν τρόπο μαγικό μετατρέπεται σε αφέντρα. Της δίνουν κύρος και τη μετατρέπουν σε πρωταγωνιστή σε μια ταινία με εσένα κομπάρσο.

Φαντάζει γελοίο πόσο ερωτισμό εκπέμπουν αυτά τα μικροσκοπικά υποδήματα, αλλά είναι αλήθεια. Μπαίνουν στο μυαλό σου και ξυπνούν τη σεξουαλικότητα κατευθείαν. Δίνουν στο όμορφο φύλο, την δυνατότητα επιβολής και κυριαρχίας. Βεβαία την υποταγή τη ζητούν αργότερα, όταν πλέον έχουν βγει τα παπούτσια, όταν έχουν μετατρέψει τον άντρα σε λυσσασμένο κτήνος που το μόνο που αποζητά είναι η λύτρωση, σωματική και εγκεφαλική.

Μικρά, άλλοτε μεγάλα, κόκκινα, μαύρα ή εμπριμέ δεν έχει σημασία, την δουλειά τους την κάνουν όπως και να είναι. Τώρα για να λέμε και του στραβού το δίκιο, το κόκκινο είναι το χρώμα που ξυπνά τις αισθήσεις, οπότε οι κόκκινες γόβες κατέχουν θέση πρωταθλητή σ” όλες τις φαντασιώσεις τέτοιου τύπου. Λίγο το χρώμα του πάθους, λιγο το κύρος της γόβας, μην αναρωτιέστε μετά γιατί μετατρεπόμαστε σε ταύρους μέσα σε υαλοπωλείο. Εσείς μας προκαλείτε.

Γι” αυτό μην τους παρεξηγείτε τους τυπάδες που έχουν κόλλημα με τα τακούνια σας κορίτσια. Δε φταίνε αυτοί. Ο γυναικείος σας ερωτισμός φταίε,ι που ξυπνά περίεργα απωθημένα στον αντρικό εγκέφαλο.

Aπό όλους εμάς ένα μεγάλο, τιτανομέγιστο «ευχαριστώ» στον άνθρωπο που ανακάλυψε τα τακούνια κι έδωσε νόημα στις δικές μας φαντασιώσεις.