Η Αudi παρουσιάζει δύο νέα ηλεκτρικά concept - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Η Αudi παρουσιάζει δύο νέα ηλεκτρικά concept

Δύο νέα ηλεκτρικά concept αναμένεται να παρουσιάσει η Audi στις επικείμενες διεθνείς εκθέσεις αυτοκινήτου που θα πραγματοποιηθούν σε Σανγκάη και Φρανκφούρτη αντίστοιχα, σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από ανθρώπους της εταιρίας.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής σχεδιασμού της Audi Marc Lichte, στο βρετανικό Autocar, η γερμανική εταιρία όχι μόνο θα παρουσιάσει δύο νέα concept, ένα στην Σανγκάη και ένα στην Φρανκφούρτη. “Έχουμε concept μοντέλα όπως το Q4 e-tron που είναι λίγο-πολύ, έτοιμα για παραγωγή, αλλά έχουμε και το αντίθετο, αυτοκίνητα δηλαδή που είναι “μπροστά” 10 με 15 χρόνια, όπως το Aicon.»
Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Audi δεν αποκάλυψε κάτι παραπάνω για το τι θα δούμε στην Φρανκφούρτη. Ωστόσο για την έκθεση στην Σανγκάη ο Lichte ήταν λιγότερο εγκρατής και ανέφερε ότι το concept που θα αποκαλύψουν θα μας δείξει το μέλλον στην σχεδίαση των αυτοκινήτων των Γερμανών αλλά και το πως βλέπει σήμερα η Audi τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα παρουσιαστούν σε δέκα χρόνια. Όσο για το ηλεκτρικό concept που προορίζεται για την ασιατική έκθεση, ο Lichte ανέφερε πως θα είναι αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 4 και αυτό θα έχει σημαντικές επιρροές και στην σχεδίαση της καμπίνας του.