Αν θες να ρίξεις μια milf αυτοί είναι 9 εγγυημένοι τρόποι - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Αν θες να ρίξεις μια milf αυτοί είναι 9 εγγυημένοι τρόποι

Θέλεις να ρίξεις μια milf και δεν ξέρεις πως; Ο κολλητός σου το έχει καταφέρει και εσύ όχι και σκας γιατί όχι; Σε πολλούς νέους άντρες το να «ρίξουν» μια μεγαλύτερη γυναίκα και μάλιστα μητέρα (αυτό σημαίνει το milf για όσους δεν γνωρίζουν) αποτελεί πόθο.
  1. Δείξε της ότι μετράει

Αυτό είναι κάτι που ισχύει για τις περισσότερες γυναίκες αλλά για της milf μετράει ακόμα περισσότερο. Έτσι παίρνεις αμέσως πόντους αλλά μην περιμένεις ότι θα «πέσει» αμέσως.
  1. Ωριμότητα και ενδιαφέρον

Μπορεί να έχεις την τέλεια κορμάρα, το τέλειο πρόσωπο, αλλά αν όταν ανοίγεις το στόμα σου λες κοτσάνες το πιθανότερο είναι να μην πετύχεις ποτέ να την ρίξεις. Φρόντισε λοιπόν να είσαι ενδιαφέρον τύπος και να δείχνεις πιο ώριμος από τους άντρες της ηλικίας σου.
  1. Μάθε να διαβάζεις τα …σήματα

Όταν μία μεγαλύτερη γυναίκα γουστάρει ένα νεότερο άνδρα δεν την ενδιαφέρουν θέματα όπως η καριέρα και τα λεφτά. Την νοιάζει ότι έχει να κάνει με έναν άντρα  φρέσκο και με αντοχές όμως από την άλλη ενδιαφέρεται και για το τι τύπος είναι. Γενικώς θέλει να αναζωογονηθεί και γι\’ αυτό ο καλύτερος τρόπος για να την κάνεις να νοιώσει διαφορετικά είναι να της κάνεις άγριο και παθιασμένο σεξ. Επομένως θα σου ρίξει τα κατάλληλα σήματα και εσύ θα πρέπει να τα πιάσεις…
  1. Ξέχνα τη φιλία

Αν αρχίσεις με τη φιλία το έχασες το παιχνίδι. Πρέπει να της δώσεις να καταλάβει ότι δεν την πλησιάζεις για να γίνεται ούτε φίλοι ούτε για να κάνετε σχέση.
  1. Να έχεις τακτ

Να της δώσεις να καταλάβει ότι θέλεις να κάνετε σεξ αλλά με τρόπο και ευγενικά με διακριτικότητα με τάκτ δηλαδή.
  1. Ξέχνα τα παιχνίδια στο κινητό και την μπάλα

Οι συνομήλικές σου μπορεί να το ανέχονται που όλη την ώρα παίζεις παιχνίδια στο κινητό  μιλάς για μπάλα ή γενικά κάνεις ότι σου τύχει μια σαραντάρα όμως δεν έχει την όρεξη να σε νταντεύει.
  1. Ντύσου όμορφα

Το συμμαζεμένο και σωστό ντύσιμο το εκτιμούν όλες οι μεγάλες. Καλά δεν είπαμε να βάλεις σακάκι και γραβάτα απλά να είσαι σωστά ντυμένος δηλαδή προσεγμένος
  1. Έχε αυτοπεποίθηση

Φέρσου με αυτοπεποίθηση. Είναι ο μόνος τρόπος για να κάνεις μία milf να σε προσέξει. Δεν θα έρθει μαζί σου μόνο επειδή είσαι νέος. Το έχει κάνει με τέτοιους”,” όταν ήταν και εκείνη στην ηλικία σου.
  1. Ξέχνα το δήθεν αδιάφορο στήσιμο…

Το να είσαι στη παραλία με φιρμάτο μαγιό να βγάζεις ηδονικά το μπλουζάκι και να στέκεσαι όρθιος σαν ξυλάγκουρο ή να κάνεις ντεμεκ ηλιοθεραπεία δεν πιάνει. Απλά είσαι μόνο για οφθαλμόλουτρο των milf και σίγουρα δεν θέλεις αυτό!