Μέσω διαδικτύου οι πωλήσεις του Audi TT Quantum Gray - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Μέσω διαδικτύου οι πωλήσεις του Audi TT Quantum Gray

To Audi TT και ειδικότερα η έκδοση περιορισμένης παραγωγής Quantum Gray Edition,αποτελεί την πρώτη τετράτροχη πρόταση της γερμανικής φίρμας η οποία διατίθεται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου.
Το μόλις 99 αντίτυπα του αυτοκινήτου προσφέρονται μέσω τη ιστοσελίδας της Audi στη Γερμανία, με τιμή που ξεκινά από τα 62.305 ευρώ.
Οι παραδόσεις των αυτοκινήτων θα γίνουν στο σημείο και στον χρόνο που θα επιλέξουν οι αγοραστές τους, ενώ υπάρχει η ψηφιακή πλατφόρμα προσφέρει τη δυνατότητα παραγγελίας ώστε να ικανοποιηθούν οι ιδιαίτερες απαιτήσεις σε σχέση με τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου.
Εκείνο, πάντως, που το ξεχωρίζει το περιορισμένης παραγωγής Audi TT από τις μέχρι σήμερα γνωστές εκδόσεις του γερμανικού coupe είναι το χρώμα του αμαξώματος και συγκεκριμένα στοιχεία εξοπλισμού που αναλαμβάνουν να διαφοροποιήσουν την ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του. Κατά τ’ άλλα εφοδιάζεται με τον δίλιτρο TFSI κινητήρα των 245 ίππων, τη στιγμή που το σύστημα μετάδοσης αποτελείται από το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων και το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα τετρακίνησης quattro.

//www.caranddriver.gr