Αναγνώστου Ιωάννης: Πρότυπο Ουρολογικό & Ανδρολογικό Ιατρείο - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Αναγνώστου Ιωάννης: Πρότυπο Ουρολογικό & Ανδρολογικό Ιατρείο

Ο χειρουργός ουρολόγος – ανδρολόγος Αναγνώστου Θ. Ιωάννης, στη Θεσσαλονίκη, παρέχει υπηρεσίες διάγνωσης και αντιμετώπισης παθήσεων του ουροποιητικού συστήματος,καθώς και παθήσεων που άπτονται της ειδικότητας της ανδρολογίας. Το ιατρείο του βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στη διεύθυνση Εγνατία 96 στον 4ο όροφο και είναι πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, όπως: το πλέον σύγχρονο -ανά τον κόσμο- εύκαμπτο φορητό κυστεοσκόπιο Karl Storz Cmac, τον έγχρωμο φορητό υπερηχογράφο Chison Eco5 με triplex και doppler, το ασύρματο φορητό ουροροόμετρο Aymed και πολλά άλλα ιατρικά μηχανήματα.

Ο ουρολόγος – ανδρολόγος Αναγνώστου Ιωάννης προβαίνει σε πλήρη και εμπεριστατωμένη κλινική εξέταση και είναι, πάντα, έτοιμος να αντιμετωπίσει ακόμα και τα πλέον σύνθετα ουρολογικά προβλήματα, με στόχο τη διασφάλιση της υγείας σας. Ο ιατρός ενσκήπτει με ιδιαίτερη ευαισθησία σε κάθε περιστατικό που αντιμετωπίζει, στοχεύοντας στην ιδανική αντιμετώπισή του. Παράλληλα, μέλημά του αποτελεί η καλλιέργεια κλίματος απολύτου εμπιστοσύνης στη σχέση του με τους ασθενείς που τον εμπιστεύονται. Στο ιατρείο του, στη Θεσσαλονίκη, σε ένα εξαιρετικά φιλικό και ζεστό χώρο, ο κ. Αναγνώστου ενημερώνει τους ασθενείς για όλες τις πτυχές του ιατρικού τους προβλήματος, καθώς και για την επιλεγείσα θεραπευτική οδό. Εκτός από την πλήρη ενημέρωσή τους και το χτίσιμο της ενδεδειγμένης και ιδανικής σχέσης ιατρού & ασθενούς, ο ουρολόγος προσπαθεί να βοηθήσει τους ασθενείς να αντιμετωπίσουν το άγχος που βιώνουν σε σχέση με τα ιατρικά τους θέματα.

Με κλινική εμπειρία, ακαδημαϊκή κατάρτιση ανώτατου επιπέδου και ακολουθώντας όλες τις σύγχρονες εξελίξεις στο φάσμα της σύγχρονης ουρολογίας, ο χειρουργός ουρολόγος – ανδρολόγος Αναγνώστου Ιωάννης παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες αναφορικά με τις παθήσεις του ουροποιητικού συστήματος. Παράλληλα με την εργασία του στο ιατρείο, διατηρεί συνεργασία με τη Βιοκλινική Θεσσαλονίκης.