Η Mazda επιστρέφει στην Ελλάδα! - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Η Mazda επιστρέφει στην Ελλάδα!

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Mazda, η ιαπωνική φίρμα επιστρέφει στην ελληνική αγορά (μετά από απουσία πέντε περίπου ετών) μέσω του Ομίλου Συγγελίδη, ξεκινώντας τις πωλήσεις νέων οχημάτων στην Ελλάδα εντός του έτους.
Να σημειωθεί ότι οι διαπραγματεύσεις για την επιστροφή της Mazda στη χώρα μας, είχαν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, με την συμμετοχή μάλιστα και πρώην στελέχους της προηγούμενης αντιπροσωπείας. Φαίνεται όμως ότι η παράλληλη « μεταγραφή» της Opel στον Όμιλο Συγγελίδη, η οποία ολοκληρώθηκε σχετικά πρόσφατα, καθυστέρησε το οριστικό deal μεταξύ των δύο πλευρών, το οποίο εν τέλει επετεύχθη σκορπίζοντας χαμόγελα στους λάτρεις της ιαπωνικής εταιρείας.

O David McGonigle, Regional Director της Mazda Central and South East Europe, δήλωσε: «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με την έναρξη πωλήσεων των νέων μας οχημάτων στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια λαμβάναμε συνεχώς αιτήματα από ενδιαφερόμενους καταναλωτές για να κάνουμε τα αυτοκίνητά μας ξανά διαθέσιμα στην Ελλάδα και τώρα πιστεύουμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Στον Όμιλο Συγγελίδη βρήκαμε έναν τοπικό συνεργάτη υψηλών προδιαγραφών, που κατανοεί το brand μας και θα διασφαλίσει μια επιτυχημένη επάνοδο σε μια αγορά, όπου η Mazda έχει μια μακρά ιστορία».

Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι η Mazda εισήλθε στην ελληνική αγορά το 1982, πετυχαίνοντας πωλήσεις άνω των 100.000 οχημάτων στην Ελλάδα, ενώ σήμερα διατηρεί ένα δίκτυο 14 εξουσιοδοτημένων συνεργείων, τα οποία παρέχουν υπηρεσίες service, συντήρησης και αυθεντικά ανταλλακτικά Mazda σε όλη την χώρα.
www.insider.gr