Πληθαίνει η γκάμα της νέας Porsche Cayenne Coupe - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Πληθαίνει η γκάμα της νέας Porsche Cayenne Coupe

Η κουπέ έκδοση του SUV μοντέλου της Porsche, Cayenne, που μας συστήθηκε και επισήμως πριν από λίγες εβδομάδες, εμπλουτίζεται με τη νέα έκδοση «S».
Η Cayenne Coupe S, όπως και ονομάζεται, τοποθετείται μεταξύ της βασικής έκδοσης και της κορυφαίας Turbo. Κάτω από το καπό είναι τοποθετημένο το V6 twin-turbo μηχανικό σύνολο των 2,9 λίτρων, που στη συγκεκριμένη έκδοση αποδίδει 440 ίππους και 550 Nm ροπής. H παραπάνω ισχύς μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς, χάρη στην ηλεκτρονικά ελεγχόμενη τετρακίνηση, μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου οκτώ σχέσεων. Οι επιδόσεις, επίσης, είναι εξαιρετικές, με τη φίρμα από την Στουτγάρδη να ανακοινώνει ότι το 0-100 km/h επιτυγχάνεται σε μόλις 5,0 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 263 km/h. Για την αγορά των ΗΠΑ η Porsche Cayenne S Coupe θα εξοπλίζεται με ζάντες 20 ιντσών, γυάλινη πανοραμική οροφή, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα σπορ καθίσματα και το Sport Chrono Package με τα διαφορετικά οδηγικά προφίλ (Normal, Sport, Sport+ και Individual). Για την αγορά της Ευρώπης, η συγκεκριμένη έκδοση θα περιλαμβάνει επιπλέον την αερανάρτηση με ενεργές αντιστρεπτικές, ενώ ο προαιρετικός εξοπλισμός διαθέτει μεταξύ άλλων ανθρακονημάτινη οροφή και ζάντες 22”.
Φυσικά, πλούσιο είναι και το τεχνολογικό υπόβαθρο της νέας Cayenne Coupe S με πολλά συστήματα που βοηθούν τον οδηγό και αναβαθμίζουν την άνεση και την ασφάλεια. Μεταξύ άλλων υπάρχουν τα συστήματα ενεργού cruise control, διατήρησης λωρίδας, αποφυγής σύγκρουσης, αυτόματου παρκαρίσματος, αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας και νυχτερινής θέασης με θερμική κάμερα. thepaper.gr