Ηλεκτρικό Range Rover Evoque από το 2025 - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Ηλεκτρικό Range Rover Evoque από το 2025

Μόνο plug in υβριδική έκδοση θα έχει μέχρι την επόμενη γενιά του το Evoque, για όσους ζητούν την πλέον «πράσινη» εκδοχή του πολυτελούς SUV της Range Rover.
Η πλατφόρμα που χρησιμοποιεί η Range Rover για το Evoque δεν μπορεί να «υποστηρίξει» αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή του μοντέλου, οπότε για να εναρμονιστεί με την τάση της εποχής το μοντέλο, θα πρέπει να περιμένουμε την επόμενη γενιά του. Αυτό σημαίνει πως δεν θα προκύψει αμιγώς ηλεκτρικό Evoque πριν το 2025- όταν και θα παρουσιαστεί η επόμενη γενιά του μοντέλου.
Στο πλαίσιο της εταιρικής επικοινωνίας, η Range Rover υποστηρίζει πως για την ώρα το υβριδικό σύνολο είναι η χρυσή τομή, κρατώντας τα καλύτερα μέρη από κάθε τεχνολογία για να υπάρχει άρτιο αποτέλεσμα στη διάθεση του καταναλωτή. Το μοντέλο που παρουσιάστηκε μέσα στο 2019 (και είναι η δεύτερη γενιά του), έχει μια έκδοση mild-hybrid όσο και μια plug-in hybrid, δίνοντας έτσι επιλογές στους υποψήφιους αγοραστές.
Η έκδοση PHEV του Evoque, θα διαθέτει turbo βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων με απόδοση 197 ίππους, ο οποίος θα συνδυάζεται με ηλεκτρικό μοτέρ 107 ίππων. Η PHEV έκδοση του μοντέλου σύμφωνα με την εταιρεία, θα είναι το μοντέλο που θα αλλάξει τις ισορροπίες στην κατηγορία των πολυτελών SUV. Στο μέλλον και σε διάστημα μικρότερο των πέντε ετών από σήμερα, το κορυφαίο μοντέλο της γκάμας της Range Rover αναμένεται να έχει και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.