Το πιο μάχιμο ρολόι του καλοκαιριού είναι το Hamilton Ventura - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας

Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019

Το πιο μάχιμο ρολόι του καλοκαιριού είναι το Hamilton Ventura

Το ρολόι Hamilton Ventura έχει παίξει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις ταινίες των Men in Black – σαν χαρακτηριστικό γνώρισμα των ηρώων, το ίδιο με το μαύρο τους κοστούμι, τα μαύρα τους γυαλιά και τον νευροπαραλυτή. Το Ventura είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ρολόγια μας και έχει αποκτήσει cult φήμη και οπαδούς από την εποχή που εμφανίστηκε για πρώτη φορά, το 1957. Από το 1997, έχει γίνει μέρος της πασίγνωστης στολής των Men in Black. Τολμηρό, πρωτοποριακό και μπροστά από την εποχή του, το ρολόι αυτό είναι μία επιλογή που τραβάει αμέσως το βλέμμα και έχει σταθεί άψογα δίπλα στους Πράκτορες.
Από το 1932, τα ρολόγια Hamilton έχουν υπάρξει στην καρδιά του κινηματογράφου. Έχουν εμφανιστεί σε περισσότερες από 500 μεγάλες ταινίες και επιλέγονται ειδικά για να βοηθήσουν στην σκιαγράφηση των χαρακτήρων και στην εξέλιξη της υπόθεσης. Τα ρολόγια μας είναι άμεσα αναγνωρίσιμα στον καρπό του χεριού μερικών από τους πιο αξέχαστους χαρακτήρες στην ιστορία της μεγάλης οθόνης - συμπεριλαμβανομένων φυσικά και των Men in Black.
Το 2019, οι Άντρες με τα Μαύρα επιστρέφουν με μία ολοκαίνουργια περιπέτεια, το «ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ». Όπως πάντα, προστατεύουν τη Γη από όλα τα αποβράσματα του σύμπαντος. Και αυτή τη φορά, αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη σε παγκόσμια κλίμακα απειλή μέχρι σήμερα: έναν προδότη μέσα στην οργάνωση των Men in Black. Οι Πράκτορες M και H ανήκουν και οι δύο στην ομάδα των ΜΙΒ με έδρα το Λονδίνο και φοράνε και οι δύο το Hamilton Ventura.
Η Πράκτορας M είναι νέα στο χώρο αλλά έκανε μία τολμηρή επιλογή, φορώντας το αυθεντικό Ventura με τον χρωματικό συνδυασμό της κάσας από ανοξείδωτο ατσάλι, το μαύρο καντράν και το μαύρο δερμάτινο λουράκι. Ο Πράκτορας H είναι κάπως ανυπότακτος και δείχνει ακριβώς αυτό που είναι. Η επιλογή του είναι το Ventura Automatic με τον αυτόματο μηχανισμό H-10, το ξεγυριστό cut out καντράν και το καφέ δερμάτινο λουράκι.
Την ταινία σκηνοθετεί ο F. Gary Gray, το σενάριο υπογράφουν οι Art Marcum & Matt Holloway, και είναι βασισμένη στο κόμικ της Malibu Comic του Lowell Cunningham. Η παραγωγή είναι των Walter F. Parkes και Laurie MacDonald. Executive παραγωγοί είναι οι Steven Spielberg, E. Bennet Walsh, Riyoko Tanaka, David Beaubaire, Barry Sonnenfeld, Edward Cheng και Howard Chen.