Το Kia Xceed αποτελεί ένα ξεχωριστό crossover - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Το Kia Xceed αποτελεί ένα ξεχωριστό crossover

Το XCeed είναι το νέο crossover της Kia το οποίο συνδυάζει την πρακτικότητα ενός SUV με το σπορ αμάξωμα και τα δυναμικά χαρακτηριστικά ενός hatchback. Με καλή οδηγική συμπεριφορά και έχοντας πληθώρα προηγμένων τεχνολογιών ασφάλειας, συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας θα γίνει ένα από τα πλέον αγαπητά και επιθυμητά οχήματα.

Θα κατασκευάζεται στο ευρωπαϊκό εργοστάσιο της μάρκας στη Ζιλίνα της Σλοβακίας παράλληλα με το πεντάθυρο hatchback Ceed, το Ceed Sportswagon και το πεντάθυρο Shooting Brake ProCeed. Οι πωλήσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη θα ξεκινήσουν το τρίτο τρίμηνο του 2019.

Ξεχωρίζει το σχετικά μεγάλο καπό που ενώνεται αρμονικά με τις εμπρός κολώνες πίσω από τους μπροστινούς τροχούς, εξασφαλίζοντας έτσι στο αυτοκίνητο μια σπορτίφ σιλουέτα. Η πέμπτη πόρτα με τη σχεδόν κάθετη κλίση και το τελείωμά της που βρίσκεται 6 εκατοστά πιο ψηλά σε σχέση με αυτό του hatchback και ενισχύει τη δυναμική του οχήματος. Οι προβολείς έχουν επανασχεδιαστεί, ενώ τα τετράγωνα LED φώτα προσδίδουν πιο γωνιακό σχήμα. Στο πίσω μέρος, τα νέα φώτα δημιουργούν μια λεπτή, ιδιαίτερα «τεχνολογική» φωτεινή υπογραφή LED, η οποία από συγκεκριμένες γωνίες, φαίνεται σαν να ακουμπά προς τα εμπρός, στους ώμους του αυτοκινήτου. Οι καμπύλες που εκτείνονται οριζόντια στην πέμπτη πόρτα και τον πίσω προφυλακτήρα εξασφαλίζουν στο XCeed μια πιο φαρδιά και σταθερή εμφάνιση.