Επειδή στις διακοπές θα πάρεις μαζί σου ένα ρολόι, αυτές είναι οι προτάσεις του mensbook - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Επειδή στις διακοπές θα πάρεις μαζί σου ένα ρολόι, αυτές είναι οι προτάσεις του mensbook

Υπάρχει πάντοτε ένα κατάλληλο ρολόι για κάθε στιγμή και κάθε ντύσιμο. Επειδή όμως στις καλοκαιρινές διακοπές θα φοράς στον καρπό σου ένα μοντέλο, που δεν θα σε προβληματίζει στη θάλασσα και στις βουτιές που θα κάνεις, και επειδή θα πρέπει να στέκει αξιοπρεπώς στο εστιατόριο,  και στο μπαρ, κάνε την σωστή επιλογή. Ιδού πέντε δυνατά μοντέλα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο και θα κλέψουν και τις εντυπώσεις.

TAG HEUER - Carrera Calibre 16 Chronograph

Ο χρονογράφος αυτός με την ατσάλινη κάσα διαμέτρου 41 χλστ. είναι ένα κατεξοχήν σπορ μοντέλο, όπως τονίζεται και από τη θέση των 3 υποκαντράν και τις αντιθέσεις μεταξύ λευκού, μαύρου και κόκκινου. Τα 3 λευκά υποκαντράν ξεχωρίζουν πάνω στο καντράν από μαύρη οπαλίνα: στη 12η ώρα είναι οι ενδείξεις των λεπτών, στην 6η οι ενδείξεις των ωρών και στην 9η των δευτερολέπτων. Η κεραμική στεφάνη διαθέτει ενδείξεις ταχυμετρικής κλίμακας, ο μηχανισμός που το κινεί είναι ο Calibre 16 Automatic, ενώ είναι αδιάβροχο στα 100 μ. βάθος.

LONGINES HydroConquest Automatic

Ένα εξαιρετικό αυτόματο καταδυτικό ωρολόι από ανοξείδωτο ατσάλι του κορυφαίου Ελβετικού οίκου LONGINES. Φέρει κρύσταλλο ζαφειριού με μη ανακλαστική επίστρωση και βαθμό αδιαβροχοποίησης 30 Atm.  Διάμετρος 41.0 mm


HAMILTON - Jazzmaster Auto Chrono

Με κάσα στα 42 χλστ. από ανοξείδωτο ατσάλι και τζάμι από κρύσταλλο ζαφείρι, το Jazzmaster Auto Chrono της Hamilton είναι ένα μοντέλο που συνδυάζει υποδειγματικά τις παραδοσιακές αξίες της ωρολογοποιίας με τη σύγχρονη τεχνολογία. Στα ατού του, το κλασικό καντράν με τις καθαρές γραμμές.

TISSOT - Seastar 1000 Quartz Chrono


Το συγκεκριμένο μοντέλο των 45,5 χλστ. της Tissot διαθέτει δείκτες που φωσφορίζουν, βιδωτό καπάκι και κορόνα που το προστατεύουν και quartz μηχανισμό για απόλυτη αξιοπιστία. Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια ο ιππόκαμπος που είναι χαραγμένος στο καπάκι και συμβολίζει πόσο φιλικό για θαλάσσιες περιπέτειες είναι αυτό το ρολόι.
CITIZEN Eco-Drive Divers 

Κατ’ αρχάς, ξεχωρίζει λόγω χρώματος. Ένας κομψός, ποιοτικός, καταδυτικός χρονογράφος από ανοξείδωτο ατσάλι της Citizen με τον εξαιρετικό μηχανισμό Eco-Drive. Μηχανισμός Eco-Drive με μέγιστη διάρκεια φόρτισης 210 ημερών. Βιδωτή κορώνα. Κρύσταλλο με μη ανακλαστική επίστρωση. Διάμετρος 44.5 mm και κάθοδος στα 200 μέτρα. Εξαιρετική πρόταση από έναν μεγάλο κατασκευή.