Με πολλές αξιώσεις διάκρισης το μονοθέσιο της φοιτητικής ομάδας Prom Racing NTUA FSAE Team - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Με πολλές αξιώσεις διάκρισης το μονοθέσιο της φοιτητικής ομάδας Prom Racing NTUA FSAE Team

Μετά από πολλά ξενύχτια, άπειρες ώρες σχεδιασμού και προγραμματισμού, εκατοντάδες καφέδες, πολλούς πειραματισμούς και δεκάδες εναλλαγές συναισθημάτων η φοιτητική ομάδα Prom Racing NTUA FSAE Team του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με το αγωνιστικό μονοθέσιο που χρησιμοποιεί κινητήρα ΚΤΜ, είναι έτοιμη να πάρει μέρος στο διαγωνισμό Formula Student που θα διεξαχθεί στις 17-21 Ιουλίου στην Ουγγαρία.
Η πρόκληση έγινε πρόσκληση για 40 περίπου φοιτητές που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, συνεργάστηκαν μεταξύ τους για να μπορέσουν να βγάλουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Ένα μονοθέσιο που θα τους δώσει το δικαίωμα να κάνουν όνειρα διάκρισης στο διεθνή διαγωνισμό, καθώς έχει πολλές προοπτικές και δυνατότητες. Μετά την Ουγγαρία, οι φοιτητές θα πάρουν μέρος και σε δύο άλλους διαγωνισμούς Formula Student που θα διοργανωθούν στην Αυστρία και στη Γερμανία αυτό το καλοκαίρι.
Κάνοντας ιδιαίτερη μνεία για τη Prom Racing, αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι φοιτητική ομάδα που δημιουργήθηκε με σκοπό τη μελέτη, το σχεδιασμό και την κατασκευή ενός αγωνιστικού μονοθέσιου. Οι διαγωνισμοί που λαμβάνουν μέρος οι Έλληνες φοιτητές πραγματοποιούνται στο εξωτερικό και είναι παγκόσμιου βεληνεκούς. Μετέχουν πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο και οι διακρίσεις που καταφέρνουν να πάρουν οι φοιτητές γίνονται συνήθως αφετηρία μιας σταδιοδρομίας σε αγωνιστικές ομάδας F1 ή κατάκτησης πόστων σε μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες.