Η Audi διευρύνει τη γκάμα της με το νέο Q3 Sportback - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Η Audi διευρύνει τη γκάμα της με το νέο Q3 Sportback

Η Audi διευρύνει τη γκάμα της με ένα νέο SUV που διακρίνεται για το σπορ χαρακτήρα και την κουπέ εμφάνιση. Πρόκειται για το Audi Q3 Sportback που συνδυάζει άψογα τη δυναμική παρουσία και ευελιξία ενός SUV για καθημερινή χρήση με το σπορ DNA.
Η γνώριμη μαύρη οκταγωνική μάσκα Singleframe, στο Audi Q3 Sportback έχει μια έντονα τρισδιάστατη σχεδίαση, δίνοντας έμφαση στη σπορ φιλοσοφία. Η καμπίνα επιβατών έχει έντονα κουπέ σχήμα και συμπληρώνεται από τα διακοσμητικά στοιχεία που είναι βαμμένα σε διαφορετικά χρώματα. Διαθέτει χαμηλωμένη οροφή που καταλήγει σε μια μικρή αεροτομή με αποτέλεσμα να το εμφανίζεται πολύ πιο μακρύ από το Q3. Επιπλέον, το κουπέ SUV είναι σχεδόν τρία εκατοστά πιο φαρδύ και σε συνδυασμό με τους σπορ προφυλακτήρες τονίζεται η δυναμική παρουσία στο δρόμο.
Το μοντέλο προσφέρει συναρπαστική οδηγική εμπειρία ανεξαρτήτως της επιφάνειας που κινείται. Στην πόλη, σε μακρινές διαδρομές ή σε βατό έδαφος εκτός ασφάλτου, το νέο SUV εντυπωσιάζει και είναι ένας σημαντικός παίκτης της κατηγορίας. Διαθέτει σπορ ανάρτηση που διαθέτει ελεγχόμενο βαθμό απόσβεσης. Ανάλογα με τις οδηγικές συνθήκες, την ποιότητα του οδοστρώματος και τις προσωπικές ρυθμίσεις, ο οδηγός μπορεί να μεταβάλλει τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου μέσω του Audi drive select και των έξι οδηγικών προφίλ που διαθέτει, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας offroad.