Στο ρολόι ποντάρεις όλο σου το στυλ - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Στο ρολόι ποντάρεις όλο σου το στυλ

Λένε ότι η γοητεία και το στυλ ενός άνδρα φαίνεται μέσα από τρία πράγματα, το αυτοκίνητο ,το κουστούμι-παπούτσι και το ρολόι που φοράει. Για το πρώτο δεν ξέρω, αλλά για τα δύο τελευταία συμφωνώ. Γιατί όπως και να έχει το προσεγμένο look σε ένα άνδρα γοητεύει και εντυπωσιάζει…

Όταν αναφερόμαστε σε αντρικά αξεσουάρ σίγουρα το πρώτο και κύριο κομμάτι που εννοούμε, είναι το ρολόι. Χρηστικό και παράλληλα είδος πολυτελείας. Ένα κομμάτι που αντανακλά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το στυλ και την προσωπικότητα ενός άντρα. Μετατρέπει αυτόματα και το πιο απλό ντύσιμο χαρίζοντας την προσωπική του πινελιά. Είναι ίσως το μοναδικό “κόσμημα” που χρειάζεται και επιβάλλεται να έχει μια αντρική γκαρνταρόμπα.

Αν και ο γενικός κανόνας θέλει το ρολόι να φοριέται στο μη-κυρίαρχο χέρι (αν κάποιος δηλαδή είναι αριστερόχειρας το φοράει στο δεξί) έχει επικρατήσει η τάση, το αντρικό ρολόι να φοριέται στο αριστερό χέρι. Και μπορεί στην σημερινή ψηφιακή εποχή που ζούμε το ρολόι να έχει χάσει τον πρωταρχικό του ρόλο -να λέει την ώρα- αλλά σίγουρα δεν έχει απολέσει με τίποτα την ικανότητα του να διαμορφώνει -ενίοτε και να απογειώνει- το στυλ ενός άνδρα. Ο σύγχρονος άνδρας δεν χρειάζεται υπερβολές για να καθορίσει και να διαμορφώσει το στυλ του.

Όποιο λοιπόν και αν είναι το στυλ σας, σίγουρα θα βρείτε πολλά κομμάτια που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας. Είτε προτιμάτε το αυστηρό ύφος ενός μεταλλικού μπρασελέ, είτε την casual καθημερινή διάθεση που χαρίζει ένα δερμάτινο λουράκι, το ρολόι είναι σίγουρα μια αγορά στην οποία αξίζει να επενδύσετε. Χρησιμοποιήστε ως γνώμονα το ιδιαίτερο γούστο σας αλλά και την διαχρονικότητα του κάθε κομματιού. Να θυμάστε ότι ένα καλό ρολόι θα σας συντροφεύσει για πάρα πολλά χρόνια.