Ρεκόρ πωλήσεων εξαμήνου για την Kia στην Ευρώπη - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Ρεκόρ πωλήσεων εξαμήνου για την Kia στην Ευρώπη

Η Kia σημείωσε τις μεγαλύτερες ταξινομήσεις εξαμήνου στην Ευρώπη, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (ACEA). Ο όγκος των ευρωπαϊκών πωλήσεων της μάρκας αυξήθηκε κατά 1,6% (268.305 μονάδες) σε σχέση με το περσινό πρώτο εξάμηνο, ενώ την ίδια περίοδο αυξήθηκε και το μερίδιο αγοράς της Kia, από το 3,0% στο 3,2%.
Η τρίτη γενιά του Kia Ceed πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία. Το νέο πεντάθυρο shooting brake ProCeed, καθώς και οι σπορ εκδόσεις GT του Ceed και του ProCeed, οδήγησαν σε μια ετήσια αύξηση των συνολικών πωλήσεων της οικογένειας Ceed της τάξης του 40,6%. Το ProCeed είναι μια σημαντική επιτυχία, με μέχρι στιγμής πωλήσεις 9.589 μονάδων - σε σύγκριση με τις μόλις 1.131 μονάδες της δεύτερης γενιάς procee'd το πρώτο εξάμηνο του 2018.
Οι πωλήσεις της οικογένειας Ceed αναμένεται να αυξηθούν περαιτέρω κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2019, καθώς το νέο Kia XCeed urban crossover θα είναι διαθέσιμο από τον Οκτώβριο. Οι νέες υβριδικές εκδόσεις της γκάμας του Ceed θα είναι επίσης διαθέσιμες για παραγγελία στην Ευρώπη προς το τέλος του έτους.
Με μία γκάμα υβριδικών και ηλεκτρικών μοντέλων η οποία είναι από τις πλέον ολοκληρωμένες που είναι διαθέσιμες σήμερα, οι πωλήσεις των «εξηλεκτρισμένων» μοντέλων της Kia παρουσίασαν μια αυξανόμενη ζήτηση μέσα στους πρώτους έξι μήνες του 2019. Οι πωλήσεις του Niro - διατίθεται ως υβριδικό, plug-in υβριδικό και πλήρως ηλεκτρικό όχημα- αυξήθηκαν κατά 40,1% στις 31.133 μονάδες.