Μειωμένες είναι οι συμμετοχές των αυτοκινητοβιομηχανιών στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Μειωμένες είναι οι συμμετοχές των αυτοκινητοβιομηχανιών στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο

Μια ακόμη διεθνής έκθεση αυτοκινήτου, δέχεται τις αρνητικές επιδράσεις από τη μείωση των συμμετοχών των αυτοκινητοβιομηχανιών. Μετά τις διεθνείς εκθέσεις αυτοκινήτου που διεξάγονται στη Γενεύη, στο Παρίσι, στη Φρανκφούρτη και σε άλλες πόλεις, τώρα ήρθε η σειρά της έκθεσης του Τόκιο, να δεχθεί τις αρνητικές επιδράσεις από την αποχή εμβληματικών εταιρειών αυτοκινήτων.
Οι σημαντικότεροι λόγοι που κρατούν τις αυτοκινητοβιομηχανίες μακριά από τις εκθέσεις είναι το υψηλό κόστος συμμέτοχης, τα έξοδα για την κατασκευή των πολυτελών περιπτέρων και οι δυνατότητες που δίνουν για άμεση ενημέρωση τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.
Ειδικότερα, από την πιο σημαντική έκθεση της Ιαπωνίας, η οποία θα διεξαχθεί από τις 24 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου, θα απουσιάζουν: Audi, BMW, Volvo, Volkswagen και ο όμιλος PSA(Peugeot, Citroen,DS, Opel), όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του Bloomberg. Στο παρελθόν, αυτές οι εταιρείες συμμετείχαν στην έκθεση, για να ενημερώσουν τους επισκέπτες της έκθεσης και να συμβάλουν στη προσπάθεια για ενίσχυση του ποσοστού που κατέχουν στην ιαπωνική αγορά. η οποία θα διεξαχθεί από τις 24 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου.