Έτσι θα είναι το νέο Audi Q5 - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Έτσι θα είναι το νέο Audi Q5

Η 2η γενιά του Audi Q5 θα συμπληρώσει το 2020 τρία χρόνια παρουσίας στην αγορά και πλέον, έρχεται η ώρα ώστε σε σχεδόν ένα χρόνο από τώρα η Audi να παρουσιάσει την ανανεωμένη εκδοχή του.
Ήδη τα πρώτα τεστ μοντέλα του ανανεωμένου Q5 έχουν θεαθεί να πραγματοποιούν δοκιμές στη Γερμανία, φέροντας καμουφλάζ στα… επίμαχα σημεία (εμπρόσθιο και πίσω μέρος), όπου αναμένουμε να υπάρξουν οι κύριες αισθητικές αλλαγές σε σχέση με το τωρινό μοντέλο.
Ξεκινώντας λοιπόν με το εμπρόσθιο τμήμα του, βλέπουμε ότι το νέο Q5 θα αποκτήσει μια νέα μαύρη γρίλια, αλλά και προφυλακτήρες με πλαϊνά γλυπτά σχήματα, που παραπέμπουν άμεσα στο αντίστοιχο μέρος της νέας γενιάς του Audi Q3.
Αλλαγμένα είναι και τα εμπρόσθια φώτα, με πιο «αιχμηρό» design, ενώ στη μύτη του καπό υπάρχει μια καινούργια, λεπτή εισαγωγή. Σε ό,τι αφορά τώρα στο πίσω μέρος, οι αλλαγές αφορούν μόνο στη νέα σχεδίαση των προβολέων, που ακολουθούν επίσης αυτή των αντίστοιχων φώτων του Q3.
Εκτός τώρα από τα της εμφάνισης, αναμένουμε και αρκετές επεμβάσεις στο εσωτερικό του ανανεωμένου Q5, με κύριο άξονα την περαιτέρω ψηφιοποίησή του.
Στους κινητήρες του, η Audi για πρώτη φορά θα πριμοδοτήσει το Q5 με «ήπια» υβριδικά συστήματα 12V και 48V. Επίσης, αναμένεται να υπάρξουν τα νεότερα μοτέρ βενζίνης και diesel της μάρκας που έχουμε δει και στο ανανεωμένο A4, ξεκινώντας από τον 2λιτρο TFSI των 150 ίππων. Παράλληλα, θα υπάρξουν και plug-in hybrid εκδόσεις.
ΠΗΓΗ: www.newsauto.gr