Το Bell & Ross BR V2-94 θα σας κάνει να νιώσετε σαν πιλότος μαχητικού αεροσκάφους - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Το Bell & Ross BR V2-94 θα σας κάνει να νιώσετε σαν πιλότος μαχητικού αεροσκάφους

Με τις αεροπορικές δυνάμεις να παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ιστορία της ωρολογοποιίας, η Bell & Ross μας προσφερει ένα ρολόι που πετάει ψηλά!
Η χρονομέτρηση είναι μια σοβαρή υπόθεση, και σίγουρα στον κόσμο της στρατιωτικής αεροπορίας. Με την ακρίβεια των πτήσεων, τις περίπλοκες επιχειρήσεις μυστικότητας, ο σωστός χρόνος είναι ένα βασικό μέρος της δουλειάς ενός πιλότου.
Ωστόσο με ένα εμπορικό σήμα όπως της Bell & Ross, τα ρολόγια της οποίας εντάχθηκαν στον κόσμο της στρατιωτικής αεροπορίας, ξέρετε ότι είστε σε ασφαλή χέρια. Η Bell & Ross παράγει ρολόγια που μπορούν να ικανοποιήσουν τα σκληρά, απαιτητικά κριτήρια των πιο ειδικών μονάδων, και το BR V2-94 μπορεί να είναι η ελίτ όλων.
Ακριβώς όπως το πρώτο αεροπλάνο των Αδερφών Ράιτ, μπορεί ακόμα να θεωρείται η καρδιά των μαχητικών αεροσκαφών, το ίδιο συμβαίνει και με τα pilot ρολόγια της Bell & Ross, τα οποία δείχνουν εκτίμηση στο παρελθόν με τις heritage σειρές τους.
Η νέα σειρά συνδέεται με το παρελθόν και την ιστορία των αεροπορικών (εργαλείων) – και η Bell & Ross έχει χρησιμοποιήσει μερικές έξυπνες αισθητικές πινελιές για να προσφέρει στα ρολόγια μια αίσθηση vintage. Η Patina είναι μια τεχνική, που χρησιμοποιείται για να αλλάξει το συνηθισμένο φωτεινό λευκό φινίρισμα δίνοντας του μια κίτρινη χροιά.
Το BR V2-94 αποτελεί αποκορύφωμα αυτού του αιώνα, τόσο στην αεροναυτική όσο και στην ιστορία της ωρολογοποιίας όσον αφορά την εμφάνιση και την πρακτικότητα. Με ένα dial μικρών δευτερολέπτων στις τρεις και έναν κεντρικό χρονογράφο που μετράει τα δευτερόλεπτα, αυτό το ρολόι σας δίνει τη δυνατότητα να χρονομετάτε οτιδήποτε με πλήρη ακρίβεια.
ο ρολόι προσφέρεται είτε με ένα πολύ ανθεκτικό μαύρο λουράκι από καουτσούκ, σχεδιασμένο για να επιβιώνει σε δύσκολες συνθήκες και να κρατήσει το βάρος του ρολογιού σε χαμηλά επιπεδα, ή ένα κομψό μπρασελε από χάλυβα, για στυλ και απόλυτη δύναμη.
Όποια και αν είναι η επιλογή σας για τον καρπό σας, αυτό το ρολόι έχει μια πραγματικά καθαρή και έξυπνη εμφάνιση για να πάει με σχεδόν με οτιδήποτε φορέσετε.
https://perpetual.gr