Η στάση που δεν αρέσει στις περισσότερες γυναίκες - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Η στάση που δεν αρέσει στις περισσότερες γυναίκες

Αν αναρωτιέσαι ποια είναι η χειρότερη στάση για τις περισσότερες γυναίκες, τότε σίγουρα θα εκπλαγεις με την απάντηση. Δεν είναι το doggy style (που έρχεται δεύτερη) αυτή που φαίνεται να μην απολαμβάνει αλλά η ανάποδη καουμπόισσα - είναι μάλιστα ανάμεσα στις πιο επικίνδυνες.
Σύμφωνα, λοιπόν, με μια έρευνα που έκανε το περιοδικό Women's Health, σε δείγμα 1.100 ατόμων, το 39% των γυναικών απάντησε ότι χειρότερη στάση είναι η γυναίκα να κάθεται πάνω στον άντρα με την πλάτη της γυρισμένη προς αυτόν. Κρίνοντας ότι το αγαπημένο «στα τέσσερα» για πολλούς άντρες έρχεται δεύτερο με 28%, τότε μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσεις λιγάκι αν πίστευες ότι της αρέσουν αυτές οι στάσεις.
Ο λόγος είναι ότι χάνεται η οπτική επαφή και έτσι δεν μπορεί να δει τις αντιδράσεις σου. Την τρώει δηλαδή το άγχος για το αν περνάς καλά, αφού το μόνο που μπορεί να δει είναι ο απέναντι τοίχος ή τα πόδια σου. Και εδώ η λύση μπορεί να δοθεί με έναν καθρέφτη, που παίζει και να απογειώσει την ερωτική σας ζωή. Φυσικά δεν χρειάζεται να βγάλεις τις στάσεις αυτές από τη ζωή σου αλλά αν θες να την κάνεις να νιώσει καλύτερα μπορείς να της το εκφράζεις με λόγια κάθε φορά που βλέπεις την πίσω όψη της. Οι πιο τολμηροί μπορούν να προτείνουν και τη χρήση ενός σεξουαλικού βοηθήματος.
https://gr.askmen.com