Το νέο Kia XCeed μπαίνει και στην πρίζα - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Το νέο Kia XCeed μπαίνει και στην πρίζα

Η Kia με το XCeed, δίνει την επιλογή ενός υπερυψωμένου μοντέλου με τις κλασικές αξίες ενός μικρομεσαίου στην γκάμα της. Στόχος της είναι να κερδίσει κάποιον που ζητά ένα αυτοκίνητο ψηλότερο από τα συμβατικά μικρά οικογενειακά, αλλά χωρίς να ανήκει στην κατηγορία των καθαρόαιμων SUV! Τώρα η κορεάτικη μάρκα, περνά στο επόμενο στάδιο. Προσφέρει το XCeed και σε υβριδικές εκδόσεις, καλύπτοντας και μερίδα πελατών με οικολογικές ανησυχίες!
Το σύστημα κίνησης αποτελείται από έναν 1.600άρη κινητήρα βενζίνης και έναν ηλεκτροκινητήρα 60 ίππων, που συνδυαστικά αποδίδουν 141 ίππους και 265 Nm ροπή στρέψης. Σε αντίθεση με την πλειονότητα των υβριδικών της κατηγορίας που συνδυάζονται με κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων CVT, το XCeed έχει ένα αυτόματο εξάρι σασμάν διπλού συμπλέκτη!
Οι μπαταρίες εξασφαλίζουν αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία των 60 χιλιομέτρων, ικανή να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες μετακίνησης των περισσότερων οδηγών, δηλαδή. Στο εσωτερικό ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μια οθόνη αφής των 10,25 ιντσών στην κεντρική κονσόλα, αντί της μικρότερης συμβατικής, με επιπλέον πληροφορίες για το υβριδικό σύστημα και το ιστορικό φόρτισης / κατανάλωσης κλπ. Επίσης, διατίθεται και ψηφιακός πίνακας οργάνων με οθόνη 12,3 ιντσών. Αναμένεται στην αγορά στις αρχές του 2020.
http://www.gazzetta.gr/