Αυτά τα sex trends του 2020 θα κάνουν πιο πιπεράτη τη σεξουαλική σας ζωή - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Αυτά τα sex trends του 2020 θα κάνουν πιο πιπεράτη τη σεξουαλική σας ζωή

Οι τελευταίες έρευνες θέλουν τα ζευγάρια να είναι ολοένα και πιο ανοιχτά στον σεξουαλικό πειραματισμό χάρη στο ότι τα ταμπού γύρω από το θέμα καταρρίπτονται το ένα πίσω από το άλλο. Στην περισσότερη απελευθέρωση, αλλά και προώθηση της γυναικείας χειραφέτησης στο σεξ, προσαρμόζοντας προϊόντα και διεγερτικές τεχνικές έχει συμβάλλει και το κίνημα #MeToo – χωρίς να περνάει στα ψιλά γράμματα η σεξουαλική υγεία.
Τα παρακάτω sex trends είναι εκείνα που αναμένεται να «φορεθούν» εντατικότερα τα επόμενα χρόνια, όπως επίσης και να προσθέσουν αλατοπίπερο στην κρεβατοκάμαρα των πιο ανήσυχων πνευμάτων του «σπορ».

Προτεραιότητα στη γυναίκα

Οι γυναίκες παίρνουν κεφάλι και επισήμως στη βιομηχανία του σεξ με απτά παραδείγματα εταιρειών όπως οι Maude και Unbound, με gadgets και προϊόντα ευεξίας φτιαγμένα από αυτές για αυτές. Παράλληλα, επιτέλους γράφονται κείμενα που εστιάζουν στην ευχαρίστηση των γυναικών, αλλά στην ανατομία τους, καθώς υπάρχει ελλιπής γνώση και άρα και κατανόηση του γυναικείου σώματος.

«Εξυπνότερα» sex toys


Δονητές που πάλλονται στο ρυθμό του αγαπημένου σου τραγουδιού; Κι όμως, δεν είναι επιστημονική φαντασία. Μπορείς να βρεις κι εκείνους που «καθοδηγούνται» στη χρήση από παντού, μέσω ειδικής εφαρμογής. Ποικιλία υπάρχει, ευρηματικότητα επίσης, αρκεί να ψάξεις.

Ψηφιακή σεξουαλικότητα

Πορνό εικονικής πραγματικότητας, ρομπότ και ένα σωρό άλλες πρακτικές μέθοδοι αντλούμενες από τη σύγχρονη τεχνολογία μπορούν να κάνουν την αυτοϊκανοποίηση να περάσει πίστα στο παιχνίδι του σεξ. Πόσω μάλλον όταν το ταίρι βρίσκεται μόνο στη σφαίρα της φαντασίας.

Πολυσυντροφικές σχέσεις


Το swinging συντρόφων μεταξύ των ζευγαριών δε φαντάζει τόσο «προχωρημένο» πια και δεν είναι ιδέα σου. Το ίδιο ισχύει και για τα sex πάρτι ή clubs εκεί έξω. Η πολυγαμική συμπεριφορά δεν είναι κατακριτέα, αρκεί προφανώς να είναι ενήμεροι όλοι οι συμμετέχοντες στα ερωτικά γαϊτανάκια.