Σέξ με τον Πάνο σπίτι μου - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Σέξ με τον Πάνο σπίτι μου

Με το ίδιο ύφος ευχαρίστησης αλλά και ντροπαλό συγχρόνως μου χαμογέλασε. Αναστενάζοντας απάντησα πως ο μόνος άνδρας που είχα κάνει έρωτα ήταν ο σύζυγος μου, και ότι είχα νιώσει την ανάγκη για μια ψωλή από την στιγμή που είδα την δική του, εντελώς τυχαία στο μπάνιο.
Ο Πάνος ερχόταν σπίτι, καθώς ήταν συνάδελφος του συζύγου, μεγαλοεργολάβος σιδήρου και αυτός. Φυσικά και του είπα ψέματα, μια που είχα ήδη απατήσει τον σύζυγο, αλλά πολλές φορές ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Ποιος άνδρας δεν θα αισθανόταν υπερήφανος που θα πηδούσε μια παντρεμένη γυναίκα, που είχε αποφασίσει να απατήσει τον σύζυγο της για πρώτη φορά. Και όταν μάλιστα αυτή η παντρεμένη, ήμουν εγώ, διακαής πόθος των περισσοτέρων γνωστών του συζύγου.
Κοκκίνισε απ’ τα λόγια μου κι είπε με λίγο θάρρος πως νόμιζε ότι ήταν τρελός, αλλά κι αυτός φαντασιώνεται εμένα, πως με θεωρεί πολύ όμορφη γυναίκα και πως τον καυλώνω αφάνταστα. Ευχαριστημένη γι’ αυτά που άκουγα και νιώθοντας το μουνί μου να έχει υγρανθεί, άφησα τη ρόμπα ν’ ανοίξει λίγο ακόμα. Τα μάτια του καρφώθηκαν στα βυζιά μου κι η γλώσσα του χάιδεψε ελαφρά τα χείλη του, ενώ τα δικά μου κοίταζαν το εξόγκωμα που δημιουργούσε στο παντελόνι η ψωλή του και νιώθοντας την καύλα σε κάθε σημείο του σώματος μου.
Με ένα ύφος προσμονής κοιταχτήκαμε στα μάτια...Σε ελάχιστο χρόνο έκανε την κίνηση του.
Με αγκάλιασε κι άρχισε να με φιλά στο στόμα. Φιλιόμασταν καυτά και παθιασμένα με τις γλώσσες μας να σμίγουν σ’ ένα τρελό χορό. Ένιωσα τα χέρια του να χαϊδεύουν το στήθος μου κάνοντάς με ν’ αναστενάξω από ηδονή. Έβγαλε την ρόμπα μου, κοίταξε το σφιχτό και στητό στήθος με τις καυλωμένες από τα χάδια του ρώγες. Έγειρα πίσω απολαμβάνοντας την αίσθηση των χεριών του πάνω μου μετά από τόσον καιρό, όμως πολύ περισσότερο απολάμβανα το ότι αυτά τα χέρια ήταν του Πάνου, στενού συνεργάτη του άνδρα μου.
Άρχισε να φιλάει το στήθος μου και να χαϊδεύει με τη γλώσσα απαλά τις ρώγες μου κάνοντάς με ν’ αναστενάζω από ευχαρίστηση. Το χέρι του γλίστρησε στο εσωτερικό των μηρών μου και πλησίασε το μουνί μου, που έσταζε από υγρά. Άνοιξα περισσότερο τα πόδια επιτρέποντας στα δάχτυλά του να γλιστρήσουν μέσα του και να παίξουν με την μουσκεμένη κλειτορίδα, προκαλώντας μου ρίγη ηδονής. Τον έσπρωξα πίσω και του ζήτησα να βγάλει τα ρούχα του γιατί ήθελα να δω και ν’ αγγίξω την ψωλή του.
Μην μπορώντας να συγκρατήσω τον εαυτό μου άλλο, γονάτισα ανάμεσα στα πόδια του και τύλιξα τα δάχτυλα γύρω από το καυλί του και χωρίς να βιάζομαι, άρχισα απαλά να γλείφω κυκλικά το κεφάλι της ψωλής και μετά όλη από πάνω μέχρι τ’ αρχίδια. Άρχισα να τη βάζω αργά - αργά στο στόμα μου, ακούγοντας το μουρμουρητό ευχαρίστησης του, που γινόταν δυνατότερο καθώς την έπαιρνα στο στόμα μου όλο και πιο βαθιά μέχρι το λαιμό μου.
Είχα πολύ καιρό να νιώσω τέτοια ψωλή στο λαρύγγι μου κι έπρεπε να προσαρμοσθώ για αυτό συνέχισα αργά, πάνω - κάτω, πόντο - πόντο κοιτώντας τον στα μάτια δείχνοντάς του πόσο μου άρεσε να το κάνω. Ήταν τόσο έντονη η καύλα της στιγμής αυτής που δεν άντεξε άλλο κι η ψωλή του άρχισε να αδειάζει το καυτό της σπέρμα στο λαρύγγι μου. Τράβηξα το καυλί του από το λαρύγγι μου και το άφησα μέσα στο στόμα μου να με χύνει, νιώθοντας το σπέρμα του να κατεβαίνει στο λαιμό μου. Μου άρεσε κι όσο κι αν πνιγόμουν από αυτό, δεν την έβγαλα στιγμή από το στόμα μου, ούτε κι όταν σταμάτησε να χύνει.
Με τον λαιμό μου να πονάει και ζαλισμένη, συνέχισα να του κάνω πίπα παίρνοντας την ψωλή του, που είχε χάσει ένα μέρος της σκληρότητά της όλο και πιο βαθιά στο στόμα μου, κάνοντας την να σκληρύνει πάλι. Άρχισε τότε μια παλινδρομική κίνηση μπρος - πίσω γαμώντας το στόμα μου με την ψωλή του και συνέχισε να το κάνει ώσπου για δεύτερη φορά άρχισε να χύνει το καυτό σπέρμα του στο στόμα μου και να το πίνω όλο.
Έβγαλα αργά την ψωλή του απ’ το στόμα κι έκατσα στον καναπέ δίπλα του χαμογελώντας, ακούγοντάς τον να λέει πως ήταν το καλύτερο τσιμπούκι της ζωής του. Τον φίλησα και του είπα πως η ευχαρίστηση ήταν όλη δική μου. Άρχισε να με φιλά τρυφερά και να κατευθύνεται προς το μουνί μου και ν’ αρχίζει ερωτικά παιχνίδια μαζί του. Έχοντας τα χέρια του να χαϊδεύουν τα βυζιά μου, έγλειφε με τη γλώσσα του το μουνί και την κλειτορίδα κάνοντάς με να μουγκρίζω από καύλα.

- «Ναι αγόρι μου, γλείψε το μουνί μου. Γλείψε άγρια, καύλα μου!», έλεγα καθώς το κορμί μου έτρεμε από ηδονή. «Έλα καύλα μου… Αααχχχ… γάμησέ με! Κάρφωσε την σκληρή ψωλή σου μέσα μου! Ααχχχ… Θέλω να την νιώσω βαθιά μέσα μου!», φώναζα ανάμεσα στα βογκητά μου.

Τον τράβηξα πάνω μου μην αντέχοντας άλλο την προσμονή, για να νιώσω την σκληρή ψωλή του στο καυτό και υγρό μουνί μου. Ακούμπησε τον πούτσο του στα μουνόχειλα και σηκώνοντας τα πόδια μου τα άνοιξα όσο μπορούσα περισσότερο. Η ψωλή του άρχισε να γλιστρά σιγά - σιγά μέσα στο υγρό μουνί μου όλο και βαθύτερα, κάνοντάς με να φωνάζω:

- «Ω, ναι! Ψωλαρά μου, είναι τόσο μεγάλο το καυλί σου… τόσο σκληρό… Αχ πιο βαθιά μωρό μου… Θέλω να το χώσεις όλο… Αχ γάμα με, γάμα με μωρόμου… ααχχχχ!!!»

Έσπρωξα το σώμα μου προς τα μπρος μέχρι να νιώσω τα βαριά αρχίδια του ν’ ακουμπάνε στον κώλο μου.

- «Ω, Νικη … είμαι όλος μέσα σου! Τι μουνάρα είσαι συ! Σε γαμάω, σε γαμάω μουνάρα μου… αχχχ!!!»

- «Ναι μωρό μου, ναι… Γάμα με! Γάμα τη μουνάρα μου! Ξεμούνιασέ με! αααχχ!!!»

Τύλιξα τα πόδια γύρω από τη μέση του κι έχωσα τα νύχια μου στην πλάτη του καθώς το σφυροκόπημα της ψωλής του στο μουνί μου γινόταν τώρα πιο άγριο, όπως κουνιόμασταν και οι δυο όσο πιο γρήγορα και δυνατά μπορούσαμε, νιώθοντας τον οργασμό να κατακλύζει όλο το σώμα μου.

- «Ω, γαμιά μου, θα με κάνεις να χύσω… τι γαμήσι είναι αυτό! Θα χύσω… Αααχχ… Αααχχ… Χύνω, μωρό μου… Χύνω!».

Ένιωσα ν’ ανατινάζομαι. Καυτοί χυμοί έρεαν απ’ το μουνί μου πάνω στην ψωλή του, που συνέχιζε να με γαμάει άγρια, και να κυλάνε στην κωλοτρυπίδα μου μουσκεύοντας τον καναπέ. Τότε άκουσα τις κραυγές ηδονής του Πάνου κι ένιωσα την ψωλή του να πρήζεται και να με χύνει ξανά. Αυτή τη φορά όμως στο πεινασμένο για το σπέρμα του μουνί μου και να με κάνει να τρέμω, για άλλη μια φορά, από την καύλα. Ήταν τόσο έντονη η καύλα που ένοιωσα να χάνω τις αισθήσεις μου και από μόνο του το σώμα μου συνέχιζε να ανταποκρίνεται στο σπρώξιμο της ψωλής του, μέχρι να αδειάσει το σπέρμα της στον πλημμυρισμένο από τα υγρά μας κόλπο μου.  Έγειρα πίσω στην πλάτη του καναπέ ευχαριστημένη από την απόλαυση που πρόσφερε στο σώμα μου η ψωλή του Πάνου. Την ένιωσα να μαλακώνει και να γλιστρά έξω από το μουνί μου κι αυτόν να κάθεται δίπλα μου, με την ευχαρίστηση απλωμένη στο πρόσωπό του. Το ίδιο και στο δικό μου, αφού είχα γαμηθεί απόλυτα, από την πούτσα του, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή.