Αυτές είναι οι πιο συνηθισμένες φαντασιώσεις - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Αυτές είναι οι πιο συνηθισμένες φαντασιώσεις

Oι σεξουαλικές φαντασιώσεις είναι αναπόσπαστο κομμάτι τις σεξουαλικής μας ζωής. Είναι φυσιολογικό να έχουμε είτε τις μοιραζόμαστε είτε όχι με τον ερωτικό μας σύντροφο χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι θέλουμε και να γίνουν πραγματικότητα. Κάποιες από αυτές όμως καλό είναι να τις επικοινωνούμε με τον ταίρι μας για τον βοηθήσουμε να μας πει κι εκείνος τις δικές του. Ο στόχος είναι πάντα η βελτίωση της σεξουαλικής μας ζωής.

Σου αρέσει όταν ο σύντροφός σου σού ανοίγει τα πόδια, σε δένει στο κεφαλάρι του κρεβατιού και σου μιλάει βρώμικα; Μην νιώθεις ότι μπορεί να είσαι η μόνη. Πολλοί άνθρωποι είναι το ίδιο τολμηροί και το αποδεικνύει και πρόσφατη έρευνα. Σύμφωνα με το Journal of Sexual Medicine, το 50% έχει δοκιμάσει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του σαδομαζοχιστικές πρακτικές. Κι ενώ μπορεί να μην ξέρουμε πόσο συχνά οι άνθρωποι κάνουν πραγματικότητα τις τολμηρές επιθυμίες τους αλλά τα στοιχεία μας δείχνουν πόσο συχνά τις φαντασιώνονται.

Τα περισσότερα από αυτά προκύπτουν από τον διδάκτορα Justin Lehmiller, ερευνητή του Kinsey Institute, που έγραψε το βιβλίο “Tell Me What You Want”. “Αν μία φαντασίωση δεν βρίσκει συναίνεση ή υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για να προκαλέσει κακό, δεν πρέπει να τη δοκιμάσετε. Κρατήστε στο μυαλό σας ότι η φαντασία και η πραγματικότητα είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα και κάποιες φαντασιώσεις είναι καλύτερα να μένουν μόνο στο μυαλό μας” αναφέρει.

Η πιο κοινή σεξουαλική φαντασίωση, σύμφωνα με την έρευνά του, είναι το BDSM. Σχεδόν όλοι το έχουν σκεφτεί τουλάχιστον μία φορά και τα ποσοστά στα δύο φύλα έχουν ως εξής: 93% στους άνδρες και 96% στις γυναίκες. Οι φαντασιώσεις υποταγής και δεσμών είναι πιο συχνές στις γυναίκες και οι φαντασιώσεις κυριαρχίας στους άνδρες.

Δεύτερη πιο κοινή φαντασίωση είναι το dirty talk. Το 90% των ανδρών και το 93% των γυναικών δήλωσαν ότι φαντασιώνονται το ταίρι τους να μιλά με σεξουαλικά υπονοούμενα.

Το παιχνίδι ρόλων είναι η τρίτη πιο δημοφιλής φαντασίωση με πιθανές εκδοχές αυτή του γιατρού, του δασκάλου, του αστυνομικού ή άλλου ένστολου επαγγέλματος.

Άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία που προκύπτουν από την έρευνα:

Το 73% των ανδρών και το 48% των γυναικών φαντασιώνονται να τους βλέπουν άλλοι κατά τη διάρκεια του σεξ.

Το 58% των ανδρών και το 36% των γυναικών φαντασιώνονται τον σύντροφό τους να έχει σεξουαλική επαφή με κάποιον άλλο.

Το 43% των ανδρών και το 36% των γυναικών έχουν ως φαντασίωση ένα αντικείμενο φετίχ.

Το 37% των ανδρών και το 41% των γυναικών φαντασιώνονται το φαγητό ως μέρος του σεξ .

Το 31% των ανδρών και το 22% των γυναικών φαντασιώνονται το fisting.

www.marieclaire.gr