Ιστορία αναγνώστη: Οι υποψίες οτι με κερατώνει η γυναίκα μου - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Ιστορία αναγνώστη: Οι υποψίες οτι με κερατώνει η γυναίκα μου

Η ζωή παίζει πολλές φορές παράξενα παιχνίδια. Με λένε Νίκο και είμαι 52 ετών παντρεμένος με την Κικη, 43 ετων. Η ερωτική μας ζωή ηταν καλή, πάντα, αλλά τα χρόνια του γαμου επηρεάζουν πάντα ενα ζευγάρι. Τον τελευταίο χρόνο, μου ειχε γίνει έμμονη ιδέα οτι η Κική με κερατώνει με τον Κώστα. Ενα πολύ καλό φίλο, εργολάβο, χωρισμένο 55αρη.

Το σκεφτόμουν συχνά αλλά δεν είχα αποδείξεις. Οι ψύλλοι στα αφτιά για την γυναίκα μου και τον Κώστα με είχαν κάνει ανω – κάτω. κουμπάρο μας. Σκεφτόμουν ότι ίσως πηδιόταν και περιέργως ερεθιζόμουν. Ρε τι σου είναι ο άνθρωπος. Και όμως είναι πέρα για πέρα αλήθεια. Τραβούσα μαλακία σκεπτόμενος τους δυο τους. Αλλά κάποιες στιγμές ντρεπόμουν για αυτο. Άλλωστε πάλι έμπαινα στα chat και έλεγα τους φόβους μου σε άλλους ανδρες. Ώσπου τις γιορτές των Χριστουγέννων αποφάσισα να στίσω ολόκληρο σενάριο. Ήταν Σάββατο απόγευμα και ειπα στην Κική να βγούμε το βραδάκι…
«Εντάξει!», λέει. Οπότε έρχεται το βράδυ και φεύγοντας το πετάω: – «Δεν φωνάζουμε και τον Κώστα που είναι μόνος του;» Έκανε την δύσκολη αλλά συμφώνησε. Πήγαμε σε ένα κλαμπάκι και έβαλα σε δράση το σχέδιο μου. Πρώτα είχαμε πάει σε ταβέρνα και φάγαμε ήπιαμε κι εγώ έκανα ότι ήπια πιο πολύ και άρχισα να σουρώνω. E, στο κλαμπ έκανα πως πίνω και εκεί πολύ αφού η Κική μου έλεγε: «Μη άλλο, μη…». Εγώ με τρόπο έκανα πως έπινα αλλά τα είχα 400. Έβλεπα κινήσεις που καύλωνα… Με τρόπο την κοιτούσε και την έτρωγε με τα μάτια του. Ύστερα από κανένα δίωρο έκανα τον σουρωμένο. Οπότε με παίρνουν και με το αυτοκίνητο πάμε σπίτι μας. Στο αμάξι έκανα τον κοιμισμένο. Φτάνουμε σπίτι δίνοντας την εντύπωση ότι δεν έχω τις αισθήσεις μου τυφλά δηλαδή. Με σέρνουν και με πάνε στο κρεβάτι. Αφού με ξέντυσε κιόλας η Κικη και εγώ εννοείται δεν καταλάβαινα τίποτα ενώ τα είχα 400.

Έκανα τον κοιμισμένο και άρχισα να ροχαλίζω κιόλας. Ακούω τον Κώστα και αυτός να της λέει: – «Μωρό μου, έλα…» – «Μη! Τρελός είσαι;», του απαντά. Ακούω σαλιαρίσματα και όπως ήταν σκοτάδι, άναβε το φως του σαλονιού μέσα μόνο, με μισόκλειστα μάτια βλέπω να την έχει αγκαλιάσει στα όρθια. – «Μη!», του λέει. «Τρελός είσαι; Θα καταλάβει…» – «Πλάκα κάνεις; Είναι στο τρίτο όνειρο τώρα! Αύριο το απόγευμα θα ξυπνήσει!» Με σκεπάζει και πάνε μέσα κλείνοντας λίγο την πόρτα.. Έλα όμως που η κλειδαρότρυπα βλέπει κατευθείαν σαλόνι και στον τριθέσιο… Είχα τεντώσει τα αφτιά μου και άκουγα μουρμουρητά… Ακούγεται ανώμαλο αλλά καύλωσα φοβερά. Είναι το άκρων άωτον της ηδονής. Δεν άντεξα και με τρόπο έβλεπα από την κλειδαρότρυπα.. Ήταν όρθιοι και την φιλούσε χαϊδεύοντας την παντού. Ο πούτσος μου πήγε να σπάσει. – «Μη!», του λέει. «Φοβάμαι…» – «Μη σε νοιάζει…», απαντά. «Δεν νιώθει τίποτα, δεν τον είδες;» E τότε την έβαλε να σκύψει στο μπράτσο του καναπέ και σήκωσε την φούστα της.. Έσκυψε και την έγλειφε. Αμάν τι έπαθα! Με το ζόρι κρατήθηκα να μην χύσω.. Βλέπω την Κική να σηκώνεται και καρφί εγώ στο κρεβάτι. Ήρθε σιγά – σιγά μέσα, με είδε, με σκέπασε με το σεντόνι και ξαναέφυγε. Εγώ ροχάλιζα σιγανά να δει ότι κοιμάμαι βαθιά. Του είπε: – «Πήγαινε κάνε ένα ντουζάκι…» Κατάλαβα… Η Κική είναι πολύ της καθαριότητας. Σε λίγο πήγε κι αυτή και κατάλαβα ότι έκανε ντους κι αυτή. Άκουσα την πόρτα να ανοίγει και κατάλαβα ότι βγήκαν. Εγώ στο κρεβάτι… Άκουγα να της λέει ερωτόλογα.

Ήρθαν και οι δύο μέσα που κοιμόμουν και της λέει: – «Βλέπεις; Που να καταλάβει έτσι στουπί που είναι!» Μισάνοιξα με τρόπο το μάτι χωρίς να με δουν και τους είδα με πετσέτα τυλιγμένους και της λέει: – «Μωρό μου σε θέλω εδώ και τώρα!» – «Όχι! Μη εδώ!», του λέει. Ήταν στο κάτω μέρος του κρεβατιού. Έσκυψε και του πήρε τσιμπούκι. Το ξέρω ότι κάνει φοβερό τσιμπούκι.. – «Ωωωωωωχ!», έλεγε αυτός. «Μη! Σταμάτα! Θα χύσω…» Περιττό να πω ότι με το ζόρι κρατιόμουν… Όταν άκουσα να της λέει: – «Ναι! Ναι! Εκεί… και τα αρχίδια γλείψε!» Δεν άντεξα και έχυσα. Για να μην καταλάβουν τίποτα έκανα πως γυρίζω από την άλλη μεριά. – «Πάμε!», πάμε του λέει. Έφυγαν για μέσα.. Ξαπλώσανε στον καναπέ κι εγώ σηκώθηκα και έπαιρνα μάτι από την κλειδαρότρυπα. Τους έβλεπα κάνανε 69. – «Πω πω! Τι μουνάρα έχεις!», της έλεγε. Η Κικη του έλεγε: – «Μη! Σιγά γιατί δεν αντέχω, θα φωνάξω…» Όταν άκουσα να της λέει: – «Έλα βασίλισσα μου, γύρνα να σε γαμήσω!» Τρελάθηκα. Ανάμικτα συναισθήματα. Δεν περιγράφονται. Μόνο τα νιώθεις… Αλλά ενώ είχα χύσει πριν, πάλι μου σηκώθηκε. Την έβαλε στο μπράτσο του καναπέ πάλι, της άνοιξε τα πόδια και της τον έβαλε. Άκουσα ένα «Αααααχχχ!», απ’ την μουνάρα μου.

Την γαμούσε εκεί μπροστά μου και τους έβλεπα. Άκουγα τα πλατς πλουτς. Σε λίγο την βγάζει και του παίρνει πίπα. «A το καυλιάρικο μου!», λέω. Του την έγλειφε με τα υγρά της πάνω. Της λέει: – «Που να χύσω; Δεν κρατιέμαι…» Είχε πάρει χαρτί υγείας δίπλα της και του είπε: – «Χύσε με έτσι!» Φοβερό θέαμα. Η γυναίκα μου με την γλώσσα έξω και ο κουμπάρος μας να την χύνει. Της γέμισε το πρόσωπο, από το λίγο που έβλεπα. Η Κική του είπε: – «Πρόσεχε μη λερώσεις το σαλόνι…!» Αυτός έχυνε και τον πήρε πάλι στο στόμα της. Τον είδα να τραντάζεται από την καύλα. Η καυλομούνα ρουφούσε τα χύσια του. Πήγε αμέσως στο μπάνιο και άκουσα την βρύση να τρέχει. Πλενόταν και μετά πήγε κι ο κουμπάρος. Εγώ συνέχιζα να κάνω τον κοιμισμένο..

Ήρθε η Κικη, με είδε ότι κοιμόμουν του καλού καιρού, και πήγε πάλι μέσα. Ανάψανε τσιγάρο κι ο κουμπάρος την είχε αγκαλιά γυμνή. Μετά από κανένα δεκάλεπτο, ακούω καυλιάρικες φωνούλες.. Όπως ήταν ξαπλωμένοι του έγλειφε τον πούτσο. – «Ναι! Έτσι μωρό μου… να σε ξαναγαμήσω. Σήκωσε μου τον…» «Βρε τον πούστη!», λέω. «Πάλι θα την γαμήσει. Μπράβο αντοχή…!». Τον τσιμπούκωνε και αυτός την γαμούσε με τα δάχτυλα. Οπότε τι βλέπω; Μετά του έγλειφε τα αρχίδια και μετά ναι του έγλειφε τον κώλο. «Αμάν τι πάθαμε!», λέω. Το έκανε και σε μένα αυτό αλλά σπάνια… «Ψιλόπουστας ο κουμπάρος άραγε;», αναρωτιέμαι. Η μουνάρα μου τρελαίνεται να γλείφει πίσω… Ωραίο θέαμα. Είχε λυσσάξει η μουνάρα μου. Για μια στιγμή μάλλον της έβαλε κωλοδάχτυλο γιατί του είπε: – «Σιγά – σιγά… πονάω!» Σηκώθηκε και βουρ εγώ στο κρεβάτι. Πήγε στο μπάνιο και πήρε (απ’ ότι κατάλαβα) βαζελίνη. Ήρθε, άνοιξε την πόρτα, είδε ότι κοιμάμαι και μέσα πάλι. Αμέσως εγώ πήγα στην κλειδαρότρυπα. E λοιπόν, της έβαλε στον κώλο βαζελίνη. Εγώ είχα να την γαμήσω από πίσω σχεδόν ένα χρόνο. Την έβαλε μπρούμυτα, έβαλε το μαξιλάρι στη λεκάνη τις ανασηκώθηκε και τον έτριβε στον κώλο τις. Αμάν αμάν καύλα. Του έλεγε – «Μη! Σιγά… Δεν μπορώ… Όχι εδώ!» Αλλά αυτός σκάλιζε έβλεπα. Έπιανε και τον πούτσο του με τα χέρια της. E να μην πολυλογώ την ξέσκισε. Έβλεπα την Κική να κουνιέται να χτυπιέται όπως ποτέ μαζί μου. Μάλιστα της έβαλε ένα σεντόνι στο στόμα να μην ακούγεται και της ξεφύγει καμιά κραυγή. Αλλά ομολογώ την γαμούσε καλά.

Τον έβγαζε, του τον έγλειφε και ξανά μέσα. Τον άκουσα να λέει: – «Τι γλυκός κώλος είναι αυτός! Δεν θέλω κανέναν άλλον!» «Στην κουμπάρα της το κάνεις από πίσω;», του λέει . – «Ναι!», της είπε. «Αλλά έτσι χοντροκώλα που είναι δεν γουστάρω… ενώ το δικό σου κωλαράκι είναι θείο!» Ρε μανία ο άτιμος! Την έβγαλε και την έχυνε στο στόμα. Τότε ξανάχυσα κι εγώ. Τότε θυμάμαι πήγε να σηκωθεί η Κικη και παραπάτησε. Τις είπε: – «Απ’ το πολύ το γαμήσι δεν μπορείς;» – «Με ξέσκισες!», του είπε. Ξανά μπάνιο πλύσιμο κλπ. E, μετά δεν θυμάμαι τίποτα γιατί κοιμήθηκα. Άλλος γαμούσε, άλλος εξαντλήθηκε. Ξύπνησα την άλλη μέρα και η Κικη όλο γλύκες ήταν. Την ρώτησα τι έγινε χτες και μου είπε μόνο ότι με έφεραν σπίτι και κοιμηθήκαμε. Επί τούτου το βράδυ είπα να γαμηθούμε. E, βρήκε προφάσεις και αρνιόταν. «A το πουλάκι μου! Χόρτασε!», σκέφτηκα. Πάντως είναι ότι πιο καυλωτικό να δεις έτσι την γυναίκα σου να πηδιέται. Πιστεύω ότι είναι κρυφή επιθυμία πολλών αντρών αλλά δεν το παραδέχονται. Αλίμονο, δεν ζητάω μιμητές, είναι εκτός ορίων. Αλλά στον έρωτα δεν υπάρχουν όρια και φραγμοί. Η σχέση μας δεν διαταράχτηκε καθόλου. Ίσα – ίσα όταν είναι να γαμηθούμε και δεν μου σηκώνεται, σκέφτομαι τα γαμήσια που είδα να κάνει και μου γίνεται κάγκελο.

από αναγνώστη της ιστοσελίδας