Πάνω από 100 Πατρινές σε διαδικτυακό σεξ για 120 ευρώ και πάνω! - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Κυριακή 3 Μαΐου 2020

Πάνω από 100 Πατρινές σε διαδικτυακό σεξ για 120 ευρώ και πάνω!

Γδύνονται, «παίζουν» και γεμίζουν τα ιντερνετικά τους «πορτοφόλια».
Η οικονομική κρίση σπρώχνει… νοικοκυρές στο επικερδές «επάγγελμα» του διαδικτυακού σεξ! Μόνο στην Πάτρα υπολογίζεται ότι περίπου 100 γυναίκες της διπλανής πόρτας προχωρούν σε ζωντανό πορνό (!) ή χαϊδεύουν ηδονικά το κορμί τους μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή τους για 120 ευρώ τη φορά! Ο τζίρος από το «ζωντανό» διαδικτυακό στριπτίζ ανέρχεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ την ημέρα, καθώς πληθαίνουν συνεχώς οι χρήστες του ίντερνετ που αναζητούν γυναίκες απ’ όλο τον πλανήτη, διατεθειμένες να αποκαλύψουν τα κάλλη τους μπροστά σε μια ηλεκτρονική «κλειδαρότρυπα».
Οπως διαπιστώθηκε από τις διαδικτυακές «περιπολίες» που πραγματοποιεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθημερινά όλο και περισσότερες Ελληνίδες συνεισφέρουν στον προϋπολογισμό τους με αφορολόγητο χρήμα προσφέροντας για λίγη ώρα σε κοινή θέα τις σεξουαλικές επιδόσεις τους. Δεκάδες ιστοσελίδες με επωνυμίες όπως «Ελληνίδες νοικοκυρές τα βγάζουν» προσφέρουν διαδικτυακό σεξ στις οθόνες των υπολογιστών πελατών που είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν αδρά το διαδικτυακό «μάτι»!
Γυναίκες όλων των κατηγοριών, από φοιτήτριες και απλές νοικοκυρές μέχρι στελέχη επιχειρήσεων, μετατρέπονται σε διαδικτυακές ιέρειες του έρωτα, κλεισμένες στο δωμάτιο του σπιτιού τους, όπου έχουν εγκατεστημένο των υπολογιστή τους. Από εκεί προσφέρουν αντί 120 ευρώ ένα απλό στριπτίζ με ή χωρίς «καυτή» συνομιλία, ενώ τα πιο «σκληρά» θεάματα ξεκινούν από 150 ευρώ την ώρα και η τιμή ανεβαίνει κατακόρυφα, ανάλογα με τις προτιμήσεις του πελάτη.
Η πελατεία για διαδικτυακό στριπτίζ ή ακόμη και για cyber sex θεωρείται εξασφαλισμένη, καθώς Ευρωπαίοι, Αμερικανοί και Αυστραλοί θιασώτες του «ροζ» ίντερνετ πληρώνουν αδρά σε δολάρια και ευρώ προκειμένου να δουν γυμνή μια Ελληνίδα νοικοκυρά στην κουζίνα της την ώρα που βάζει το… φαγητό στον φούρνο!
Μια μικρή διαδικτυακή μπίζνα εύκολη και γρήγορη από τον καναπέ του σπιτιού σου, χωρίς να σε πάρει χαμπάρι, ούτε καν ο σύζυγος δηλαδή εκτός και αν μπει στην ίδια σελίδα ως πελάτης!!!