Επιχειρηματίες από τη βόρεια Ευρώπη ταξιδεύουν στην Αθήνα για πληρωμένο σεξ με νοικοκυρές - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Επιχειρηματίες από τη βόρεια Ευρώπη ταξιδεύουν στην Αθήνα για πληρωμένο σεξ με νοικοκυρές

Η οικονομική κρίση σπρώχνει... νοικοκυρές στο επικερδές «επάγγελμα» του διαδικτυακού σεξ, ενώ ορισμένες αφήνονται πλέον στα χέρια επιχειρηματιών που ταξιδεύουν από χώρες της βόρειας Ευρώπης για να ικανοποιήσουν τα βίτσια τους. Μόνο στην Αττική υπολογίζεται ότι περίπου 2.500 γυναίκες της διπλανής πόρτας προχωρούν σε ζωντανό πορνό μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή τους για 60 ευρώ τη φορά. Ο τζίρος από το «ζωντανό» διαδικτυακό στριπτίζ ανέρχεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ την ημέρα, καθώς πληθαίνουν συνεχώς οι χρήστες του ίντερνετ που αναζητούν γυναίκες απ' όλο τον πλανήτη, διατεθειμένες να αποκαλύψουν τα κάλλη τους μπροστά σε μια ηλεκτρονική «κλειδαρότρυπα».
Όπως γράφει η Espresso επικαλούμενη διασταυρωμένες πληροφορίες, η Ελληνική Αστυνομία έχει διαβιβάσει επείγον σήμερα στην Ιντερπόλ για Γερμανό ο οποίος απευθύνεται σε ευκατάστατους βορειοευρωπαίους διαφημίζοντας μέσω κρυπτογραφημένης ιστοσελίδας καυτές βραδιές με Ελληνίδες νοικοκυρές.
Ήδη η Αστυνομία έχει εντοπίσει τέσσερις Ελληνίδες νοικοκυριές ηλικίας από 35 έως 45 ετών οι οποίες έχουν δεχθεί να κάνουν... συντροφιά σε Ευρωπαίους που ταξιδεύουν για αυτό το λόγο την Αθήνα. Μάλιστα πληρώνουν 1.000 ευρώ τη βραδιά από τα οποία τα 400 παίρνει ο Γερμανός που κλείνει τα ραντεβού. Τρεις Ελληνίδες μένουν στο κέντρο της Αθήνας και μία 45χρονη που είναι παντρεμένη με παιδιά και έχει κάνει τα περισσότερα ραντεβού από Γερμανία, Δανία και Νορβηγία μένει στα νότια προάστια.