Χρονογράφος της Breitling με υπογραφή της Bentley - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Χρονογράφος της Breitling με υπογραφή της Bentley

Η ωρολογοποιία Breitling παρουσίασε έναν νέο χρονογράφο της σειράς Chronomat για τον εορτασμό 17 ετών συνεργασίας με την Bentely.
Ο νέος χρονογράφος Chronomat ανήκει στη σειρά σπορ ρολογιών της Breitling η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά πως πρόκειται για ένα μοντέλο που μπορεί να φορεθεί στην παραλία αλλά και σε μια δεξίωση την ίδια ημέρα. Έχει κάσα διαμέτρου 42 χιλιοστών με πράσινη πλακέτα και μαύρους χρονογράφους ενώ το πάχος του είναι 15,1 χιλιοστά και η πρόσοψη είναι από αντιχαρακτικό κρύσταλλο υψηλής αντοχής.
Ο μπρασελές τύπου Rouleaux είναι από ανοξείδωτο ατσάλι με κλείδωμα ασφαλείας ενώ στο πίσω κάλυμμα είναι χαραγμένη η επιγραφή Bentley. Η μακρόχρονη συνεργασία της Breitling με την Bentley βασίζεται στην κοινή εστίαση των δύο εταιριών στην προηγμένη τεχνολογία, την ποιότητα και την προσοχή στην λεπτομέρεια. Γι’αυτό το λόγο άλλωστε τα προϊόντα των δύο εταιριών θεωρούνται κορυφαίες εκφράσεις πολυτέλειας και ποιότητας.
Η σειρά ρολογιών Chronomat παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1983 και ήταν εμπνευσμένη από την ιταλική στρατιωτική μοίρα Frecce Tricolori από την οποία ήταν δανεισμένα και τα χρώματα του ρολογιού. Το νέο μοντέλο ονομάζεται B01 42 Bentley και μεταξύ άλλων είναι αδιάβροχο έως τα 200 μέτρα ενώ η τιμή του στην Ευρώπη κυμαίνεται στα 8.000 ευρώ.