Με την γυναίκα του αφεντικού μου - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Κυριακή 26 Ιουλίου 2020

Με την γυναίκα του αφεντικού μου

Είμαι 28 και δουλεύω στην Κρήτη σε ένα γραφείο περίπου ένα εξάμηνο. Το αφεντικό κάπου στα 40, μετρίου αναστήματος, χαμένος στη μιζέρια της καθημερινότητας. Η γυναίκα του η Μαρία η οποία εργάζεται επίσης στο γραφείο, στα 35, κοντούλα, πεταχτό κωλαράκι, βυζάκι δυνατό, μελαχρινή. Φοράει συνήθως φουστίτσες με ψιλά παπούτσια που τονίζουν τα ωραία της πόδια.
Στην αρχή λοιπόν μετά από κάνα δυο μήνες, όποτε έλειπε η Μαρία άρχιζε το αφεντικό και μου το έπαιζε ο γαμιάς της γειτονιάς, να μου λέει ιστορίες μέχρι και να μου δείχνει φωτογραφίες από γκομενάκια που γαμούσε δεξιά και αριστερά. Με έφερνε κι εμένα σε δύσκολη θέση καθώς συμπαθούσα τη Μαρία. Όταν ήμασταν όλοι μαζί σα να μην τρέχει τίποτα, όλα καλά εκτός από κανέναν ψιλοτσακωμό που είχαν που και που λόγω δουλειάς κυρίως.
Όταν πέρασε κανένας μήνας παραπάνω, άρχισε σιγά-σιγά να μου ανοίγεται και η Μαρία. Στην αρχή ότι την έχει παραμελημένη, έχουν απομακρυνθεί και αργότερα ότι δεν έχουν πλέον ερωτικές σχέσεις και ότι έχει καταλάβει ότι αυτός γαμάει άλλες. Εγώ πάλι αμέτοχος. Αυτοί δεν ήθελαν βοηθό στο γραφείο, ψυχολόγο θέλανε. Στη συνέχεια όμως άρχισε σιγά-σιγά να με ρωτάει για τα προσωπικά μου. Μου λέει μια μέρα:

– Έχεις κοπέλα;

– Όχι.

– Πως κι έτσι;… δυο-δυο έπρεπε να τις έχεις.

– Δε θέλω να κάνω σχέση αυτή την περίοδο.

– Και με τις ορμόνες σου;

– Δηλαδή;

– Δε θες να γαμήσεις κανένα μουνάκι αντί να τη βγάζεις με το χέρι;

Εκεί πάγωσα. Παρατηρούσα τελευταία τα υπονοούμενα και την πιο έντονη προκλητική εμφάνιση αλλά δεν περίμενα τέτοιο πέσιμο. Εγώ αμέτοχος! Πάνω στην ώρα ήρθε το αφεντικό να με “σώσει”.

Οι επόμενες μέρες συνεχίστηκαν με έντονο σεξιστικό στοιχείο από μεριάς της, καθώς εγώ σεβόμουνα το αφεντικό. Ακόμα και αυτός να ήταν μπροστά, μου χάιδευε την πούτσα με τα ποδαράκια της κάτω από το γραφείο ή μου τη χούφτωνε όταν περνούσα από κοντά της. Εγώ έμενα κόκαλο κάθε φορά και φοβόμουν μη μας δει το αφεντικό. Η αλήθεια είναι ότι με είχε καυλώσει απίστευτα αλλά δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Ήθελα πολύ να τη γαμήσω και μάλλον αυτή ήθελε ακόμα περισσότερο, αλλά δεν το τολμούσα για κανέναν λόγο. Ώσπου μια μέρα είχα βγει για εξωτερικές δουλειές και γυρίζοντας στο γραφείο δε βλέπω κανέναν στον προθάλαμο που είναι και το γραφείο μου. Είχε βραδιάσει και ήθελα να σχολάσω οπότε πάω βιαστικά, ανοίγω την πόρτα του γραφείου του αφεντικού που νόμιζα ότι έλειπε και το θέαμα εκείνης της στιγμής δεν θα το ξεχάσω ποτέ.
Αυτός καθιστός στην καρέκλα του με μισοκατεβασμένο παντελόνι και αυτή μόνο με το στρινγκάκι και τις γόβες να του παίρνει πίπα. Με το που άνοιξα γύρισαν και οι δύο ξαφνιασμένοι, ή μάλλον αυτός ξαφνιασμένος και αυτή είχε το βλέμμα του όλα πάνε βάση σχεδίου. Ενώ το αφεντικό έκανε να σηκωθεί αυτή με μια γρήγορη κίνηση ξανάβαλε την πούτσα στο στόμα και συνέχισε με μανία να παίρνει τσιμπούκι έτσι ώστε που να σηκωθεί μετά ο άλλος; Πλησίασα κι εγώ κοντά τους, μου τον χούφτωσε και άρχισε να με ξεκουμπώνει. Σε λίγα δευτερόλεπτα είχε δύο πούτσες στο στόμα της εναλλάξ. Η καύλα μου χτυπούσε κόκκινο. Το αφεντικό άρχισε να της λέει πόσο πουτάνα είναι, ότι γι αυτό είχε καύλες τον τελευταίο καιρό και την έβαλε στα τέσσερα να τη γαμήσει, ενώ εγώ της τον έδωσα στόμα. Όταν ήρθε η ώρα να αλλάξουμε θέσεις και να γαμήσω το μουνάκι της δεν κρατιόμουνα από την καύλα. Άρχισα να τη γαμάω δυνατά, να της λέω πόσο καργιόλα είναι καθώς και στο αφεντικό τι πουτανάκι γυναίκα που έχει και ότι από δω και πέρα θα του τη γαμάω συνέχεια.
Η καριόλα δεν χόρταινε πούτσα. Ξάπλωσε το αφεντικό και αυτή από πάνω του ενώ εγώ πήγα να της ετοιμάσω την πίσω τρυπούλα. Την έγλειψα καλά και αναστέναζε από καύλα μέχρι που της τον ακούμπησα στην σούφρα της και με παρακαλούσε να της τη γαμήσω. Της λέω μόνο αν πάρεις την άδεια από τον κερατά τον άντρα σου το αφεντικό. Του λέει “πες ναι ρε μαλάκα κερατά να μου το βάλει στον κώλο, θέλω πούτσα η πουτάνα” και μου λέει αυτός “γάμα της τον κώλο της αχόρταγης” και τη γαμούσαμε συγχρόνως δυνατά. Αυτός μετά από λίγο την έχυσε μέσα στο μουνί της και σηκώθηκε. Την ξάπλωσα με τα πόδια ανοιχτά και της τον έβαλα στο μουνί, ενώ αυτή έχυνε συνέχεια. Άρχισα να τη γαμάω δυνατά και της λέω που τα θες κυρ αφεντικίνα και μου λέει μέσα μου γαμιά μου. Δεν άντεξα και την έχυσα κι εγώ με τη σειρά μου στη μουνάρα της. Από τότε η ζωή στο γραφείο κυλάει άψογα αφού όποτε έχουμε καύλες μας ξελαφρώνει η αφεντικίνα.

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!