Κυκλοφόρησε το νέο μπλέ Panerai που μαγνητίζει - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

Κυκλοφόρησε το νέο μπλέ Panerai που μαγνητίζει

Για πολλά χρόνια η Officine Panerai, η οποία ιδρύθηκε το 1860 στην Φλωρεντία της Ιταλίας από τον Giovanni Panerai, δημιουργούσε στιβαρά ρολόγια που ήταν εμπνευσμένα από τη θάλασσα, είχαν ιταλικό σχεδιασμό, απλούς μηχανισμούς και μεγάλες κάσες. Στην αρχή η τιμή τους ήταν αρκετά προσιτή, κάτι που βοήθησε στην δημιουργία μιας τεράστιας κοινότητας θαυμαστών. Με τα χρόνια ωστόσο τα Panerai άρχισαν να γίνονται πιο πολύπλοκά και πιο πολυτελή, ενώ η εταιρεία άρχισε να επικεντρώνεται σε περιορισμένες εκδόσεις. Πρόσφατα ο διευθύνων σύμβουλος του οίκου δήλωσε πως ήρθε η ώρα να επικεντρωθούν σε αυτό που πραγματικά αντιπροσωπεύει η Panerai, και το τελευταίο μοντέλο, το οποίο ονομάζεται Panerai Luminor Blue Mare 44mm PAM01085, κάνει ακριβώς αυτό.
Πρόκειται για ένα αυτόματο ρολόι, χωρίς ημερομηνία και με πολύ λιτό σχεδιασμό, το οποίο έχει μια μοντέρνα εμφάνιση κσι διαθέτει τις καθαρές γραμμές του Luminor της δεκαετίας του 1990. Ενώ τα περισσότερα ρολόγια της Panerai που κυκλοφόρησαν το 2020 ήταν πολύπλοκά και σχετικά ακριβά, καθώς ήταν κατασκευασμένα από καινοτόμα υλικά, το νέο ρολόι του οίκου πωλείται σε μια πιο λογική τιμή, και διαθέτει χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδανικό.
Παρόλο που τα καινούργια μοντέλα της Panerai δείχνουν φανταστικά, η εταιρεία είχε την ανάγκη να προσθέσει βασικά μοντέλα στις συλλογές της και σε πιο προσιτή τιμή, με σκοπό να προσελκύσει νέους πελάτες και να επικεντρωθεί στις τοπικές αγορές, ειδικά σε αυτή την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε.
Το νέο Panerai Luminor Blue Mare διαθέτει μια κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι με διάμετρο 44mm, μια απλή λεία στεφάνη, στιλβωμένες επιφάνειες και το χαρακτηριστικό προστατευτικό της στεφάνης. Οι δείκτες και οι ενδείξεις του ρολογιού διαθέτουν επικάλυψη από πράσινο Super-LumiNova, και στην θέση “9” υπάρχει το υποκραντράν των δευτερολέπτων.
Τέλος, είναι αδιάβροχο στα 100 μέτρα, συνοδεύεται από έναν δερματινο μπλε ιμάντα και στο εσωτερικό του χτυπά ο calibre P.6000, ο οποίος προσφέρει 3 μέρες απόθεμα ισχύος.
Το Panerai Luminor Blue Mare 44mm PAM01085 είναι διαθέσιμο αυτή την στιγμή στις επίσημες αντιπροσωπείες και τις μπουτικ του οίκου, αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα της Panerai εδώ. Η τιμή του είναι 5.400 ευρώ.

https://perpetual.gr/