Για τα πόδια μιας γυναίκας - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Για τα πόδια μιας γυναίκας

Είχα ένα μικρό ποδήλατο το οποίο καβαλούσα και πηγαινοερχόμουν μπροστά δεξιά αριστερά πίσω και πάλι το ίδιο στο γωνιακό μπαλκόνι του διαμερίσματος όπου έμενα με την οικογένειά μου. Το γωνιακό μπαλκόνι ήταν ο προσωπικός μου μικρόκοσμος όπου χανόμουν στις σκέψεις μου πραγματοποιώντας μία ανιαρή και μονότονη προς τον υπόλοιπο κόσμο διαδρομή χρησιμοποιώντας το ποδήλατό μου. Για πολλές ώρες μέσα στα απαλά απογεύματα, αυτή ήταν η συνήθειά μου. Απρόσκοπτα έκανα πετάλι σαν να τηρούσα ένα τελετουργικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Μία μέρα είχαμε επισκέψεις στο διαμέρισμα και ένα κορίτσι πολύ μεγαλύτερό μου σε ηλικία βγήκε έξω στο μπαλκόνι. Θυμάμαι ήταν ψηλή και φορούσε ένα σχετικά κοντό φόρεμα αλλά εκείνο που μου έκανε περισσότερο εντύπωση ήταν ότι πριν βγει στο μπαλκόνι είχε βγάλει τα πέδιλά της και έμεινε ξυπόλητη.
Η θέα των γυμνών ποδιών της ξύπνησε μέσα στην παιδική μου ψυχή μία περίεργη επιθυμία που ακόμη το παιδικό μου μυαλό δεν μπορούσε να επεξεργαστεί, δεν μπορούσε να καταχωρύσει σε κάποια κατηγορία ηδονής, σε κάποια κατηγορία ανθρώπου, σε κάποια ταμπέλα. Όλα αυτά θα προέκυπταν ως εύκολα στερεότυπα επάνω στον ενήλικο εαυτό μου. Η κοπέλα ακουμπούσε όρθια την πλάτη της στο τοίχο του μπαλκονιού. Στήριζε το ένα της πόδι κάτω στο μωσαϊκό πάτωμα ενώ το άλλο το είχε τοποθετημένο ψηλά επάνω στο κάγκελο. Ήταν μία πρωτόγνωρη θέα για εμένα. Δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε μέσα μου αλλά ήθελα να κοιτάζω συνέχεια τα όμορφα γυμνά της πόδια. Συνέχιζα να κάνω ποδήλατο και να περνάω κάτω από την καμάρα που είχε δημιουργήσει με τα δύο όμορφα της πόδια. Κάποια στιγμή σταμάτησα κοντά της και της ζήτησα αν ήθελε να παίξουμε ένα παιχνίδι που αυτοσχεδίασα καθώς έβλεπα τα όμορφα της πόδια. Χαμογέλασε απαλά και με ρώτησε τι ακριβώς θα κάναμε.
Της εξήγησα ότι ενώ θα περνούσα από μπροστά της και συγκεκριμένα κάτω από το πόδι της που είχε στηριγμένο στο κάγκελο θα έπρεπε να προσπαθεί να με ακινητοποιήσει, να με “πιάσει αν μπορεί” τοποθετώντας την πατούσα της επάνω στην κορυφή του κεφαλιού μου. Εκείνη συμφώνησε και από την πρώτη κιόλας φορά κατάφερε χωρίς καμία ιδιαίτερη δυσκολία να με ακινητοποιήσει ακουμπώντας το πόδι της επάνω στην κορυφή του κεφαλιού μου. Μέχρι και σήμερα δεν μπορώ να ξεχάσω εκείνη τη στιγμή, την αίσθηση του γυμνού πέλματος της να πιέζει επάνω στο κεφάλι μου, τα γυμνά της δάχτυλά να ακουμπούν και αυτά με δύναμη …. εκείνη τη στιγμή πιστεύω ότι βαφτίστηκα με την υποτέλεια που με χαρακτηρίζει στις πάρα πολύ προσωπικές μου στιγμές. Η κυρίαρχη ενέργεια του ποδιού της πότισε μέσα στο κεφάλι μου, στο μυαλό μου, στη ψυχή μου …

Υπηρετώντας τα γυναικεία πόδια

Η κούραση πλέον εμφανής στο πρόσωπό μου. Η βραδιά ήταν ιδιαίτερα απαιτητική. Πολλοί οι καλεσμένοι, σε πάρα πολλά τραπέζια. Τα δρομολόγια από την κουζίνα στο χώρο της δεξίωσης για το σερβίρισμα αναρίθμητα. Πλησιάζοντας τις μικρές ώρες λιγοστοί καλεσμένοι στα εναπομείνοντα τραπέζια που απαιτούσαν την προσοχή μας για εξυπηρέτηση.
Σε ένα τεράστιο τραπέζι χωρητικότητας 10 ατόμων πλέον καθόντουσαν τρεις κυρίες με κομψό ντύσιμο και ιδιαίτερα προσεγμένο μακιγιάζ. Καταλάβαινες ότι ήταν κυρίες της αριστοκρατικής τάξης από κάθε τους κίνηση, από κάθε τους επιτακτική παράκληση για την επιπλέον εξυπηρέτηση που ζητούσαν για να επιτείνουν την απόλαυση από το φαγητό και το ποτό που καταναλώναν καθ' όλη τη διάρκεια του συμπόσιου. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς περνούσα τακτικά από το τραπέζι τους και φρόντιζα να είναι πάντα γεμάτα τα κολωνάτα ποτήρια τους με το κρασί που προσφέραμε στους επίτιμους καλεσμένους. Την ώρα που σιγά σιγά μαζεύαμε τα πιάτα και τα ποτήρια από τις κενές θέσεις, έκανα το λάθος να ρίξω κάτω ένα ζεύγος από μαχαιροπήρουνα. Ελαφρώς ενοχλημένος από την αδεξιότητά μου, έσφιξα τα χείλη μου, χαμήλωσα το βλέμμα μου και έσκυψα κάτω από το τραπέζι όπου παρεβρίσκονταν οι τρεις κυρίες.
Ενώ βρισκόμουν γονατιστός κάτω από το μεγάλο στρογγυλό τραπέζι, το δεξί μου χέρι κατευθύνθηκε προς το μαχαίρι ενώ το βλέμμα μου περιπλανήθηκε παραπέρα για να εντοπίσει και το πηρούνι. Η κίνηση μου στην εύρεση του πηρουνιού με οδήγησε στο να κοιτάξω στο κοντινό βάθος τα πόδια των τριών κυριών. Και οι τρεις σύμφωνα με τον κώδικα ντυσίματος που ακολουθούσαν είχαν αντίστοιχα στα όμορφα άκρα τους τρία ζευγάρια από ψιλοτάκουνες και σέξυ γόβες. Ήταν απόλυτα γυαλισμένες και περιποιημένες. Κανένα ανθρώπινο βλέμμα δεν θα μπορούσε να μην απλωθεί και μείνει επάνω σε αυτήν την ιδιαίτερη θέα των γυναικείων ποδιών που πρόσταζαν τόσο μαγευτικά πάνω μου την υποταγή μου προς αυτά. Θυμάμαι τον κτύπο της καρδιάς μου. Το πρόσωπο μου κοκκινισμένο. Τα σαρκώδη μου χείλη χώρισαν και άνοιξε το στόμα μου.
Η γλώσσα μου βρήκε το απαραίτητο περιθώριο και πρόβαλε δειλά ανάμεσα στα τρεμάμενα χείλη μου. Καταλάβαινα ότι η καθυστέρησή μου κάτω από το τραπέζι θα ήταν ήδη αισθητή από τις παρικαθήμενες κυρίες, αλλά και πάλι δεν μπορούσα να δώσω τέλος σε αυτή τη μοναδική θέα που πλημμύριζε μέσα μου τις απαραίτητες φετιχιστικές εικόνες που χρειαζόταν το μυαλό μου κάθε φορά που θα αφηνόμουν μέσα στις τόσες βραδινές μου φαντασιώσεις για τη δική μου ταπεινή βούληση να υπηρετήσω κάτω από τα όμορφα γυναικεία κυριαρχικά πόδια.