Πρώτη φορά cyber sex με νεαρό - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Πρώτη φορά cyber sex με νεαρό


Είναι άραγε σήμερα το διαδίκτυο ο σύγχρονος ψυχαναλυτής του ανθρώπου, όπου ο καθένας μπορεί να μιλήσει ελεύθερα, να εκφράσει τις πιο βαθιές και ενοχικές του φαντασιώσεις χωρίς συνέπειες αλλά και χωρίς οικονομικό κόστος; Ναι, το διαδίκτυο αφ’ ενός έχει αυτόν τον ρόλο, ενώ αφ’ αφετέρου δίνει στους χρήστες του την «εξουσία» με το πάτημα ενός πλήκτρου να μπορούν να δίνουν εντολές, να κάνουν διάφορες εργασίες, να περιγράφουν ιδέες, να κρίνουν, να καταδικάζουν και να γίνονται όλοι «κυρίαρχοι» αυτού του κυβερνοχώρου. Το internet, πέρα από πολλές άλλες λειτουργίες του, παίζει το ρόλο ενός τεράστιου σεξουαλικού βοηθήματος ή ακόμα και υποκατάστατου.
Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και τα private chat rooms φαίνεται να έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Πολλοί χρησιμοποιούν το Internet για να κάνουν ερωτικές γνωριμίες, χωρίς να τους ενδιαφέρει η προοπτική μιας σταθερής σχέσης. Μάλιστα πολλές παντρεμένες- όπως εγώ δηλαδή- κάνουν cyber sex. Αυτό συμβαίνει γιατί μέσα από το διαδίκτυο μπορούμε να καλύψουμε παράνομες επιθυμίες που ούτε κάν σαν σκέψη δεν μπορούμε να εκδηλώσουμε στον σύζυγο μας.
Οι περισσότερες παντρεμένες γυναίκες, καταφεύγουμε στη λύση του cyber sex καθώς δεν είμαστε ικανοποιημένες από τη σεξουαλική ζωή μας, και με τον τρόπο αυτόν καλύπτουμε τα όποια κενά έχουμε. Στο διαδίκτυο μπορούμε να εκφράσουμε τις πιο ακραίες φαντασιώσεις μας και μετά να ξαναγυρίσουμε στην πραγματική μας ζωή και στην ρουτίνα της καθημερινότητας και της σεξουαλικής επαφής. Παράλληλα υποδυόμαστε ρόλους χωρίς να κινδυνεύουμε να κριθούμε από τον απέναντί τους. Όπως νοσοκόμες, δασκάλες, θείες, κουμπάρες και οτι σκέφτεται η κάθε μια από εμάς. Σε αυτή την ζωή λοιπόν όλα μοιάζουν ιδανικά, γίνονται γρήγορα, μυστικά, χωρίς καμιά επώδυνη επιπλοκή, όπως συμβαίνει στις πραγματικές σχέσεις.
Η επιθυμία στο διαδίκτυο δεν έχει ηθικούς φραγμούς, γιατί οι συνομιλητές είναι ήδη συνένοχοι στην απουσία προσχημάτων και κανόνων που έτσι κι αλλιώς υπάρχουν στην αληθινή ζωή. Ενώ παλαιότερα τις φαντασιώσεις μας τις βίωναν μόνον οι προνομιούχες σήμερα μπορεί να τις ζήσει η κάθε μια. Και κάπως έτσι και εγώ, μια παντρεμένη γυναίκα 45 ετών, της ανώτερης κοινωνικής τάξης, γνώρισα έναν νεαρό, με τον οποίο απέκτησα μια καθημερινή επαφή, που σιγά σιγά έφτασε και στο σεξ. Όπως ανέφερα τα πάντα έχουν να κάνουν με το μυαλό. Εκεί είναι όλη η φαντασία. Οι επιθυμίες του νεαρού πολλές, που με οδηγούσαν σε μια άλλη στάση σεξουαλικής ζωής και ύπαρξης κυρίως. Και έτσι φτάσαμε στην πρώτη φορά του cyber sex όπως το ονομάζουν. Αλλά πιο μπροστά ο νεαρός, ήθελε να κυκλοφορώ σπίτι γυμνή , χωρίς εσώρουχο. Σοκαρίστηκα στην αρχή, τόσο που το ανέφερα στην καλύτερη μου φίλη, αν και η αλήθεια είναι πως μου άρεσε. Τα καταγράφω όλα στην συνέχεια, κλεισμένη σο γραφείο του σπιτιού μου, στην Καλαμαριά.
Νικολετα: Με έχει αναστατώσει την ζωή
Στεφανία: Ναι ε;
Νικολετα: Ναι, και μάλιστα με βάζει και κυκλοφορώ χωρις βρακάκι στο σπίτι.Ακόμη και όταν επιστρέφει ο Γιώργος. Κάνω δουλειές γυμνή από κάτω. Του αρέσει να με σκέφτεται έτσι. Με τρελαίνει αυτό. Θέλει να κάνουμε και cyber sex. Με ηδονίζει αυτό πολύ. Ντρέπομαι να σου πω πως κάποιες φορές χωρίς να το γνωρίζει χαϊδεύομαι μόνη
Στεφανια: Πάει χάζεψες. Μωρή θα τινάξεις τον γάμο σου στον αέρα. Παλαβή είσαι;
Νικολετα: Οχι, το ξεκαθαρίσαμε αυτό. Απλά θέλει να τον ανάβω, να τον καυλώνω. Να είμαι η ιντερνετικη σχέση του.  Δεν ρισκάρω τον γάμο μου.
Στεφανια: Αυτά τα κάνουν τα κοριτσάκια. Σύνελθε Νίκη
Νικολετα: Να σου πω κάτι; Μου ζήτησε να του στείλω ένα βρακάκι μου.
Στεφανια: Δεν πιστεύω να κάνεις καμία χαζομάρα; Σύνελθε Νικη
Νικολέτα: Θα του στείλω ένα άσπρο δαντελωτό στριγκάκι μου. Θέλει να το μυρίζει λέει και να τελειώνει πάνω του. Και είναι και προικισμένος πολύ παναθεμα τον, και είναι και νεαρός.
Στεφανία: Αυτο σε τρελαίνει ε; Για να μην σε αδικώ και μένα θα μου άρεσε να με παρακαλάει ενας 30ρης.
Νικολετα: Βλέπεις που σου λέω; Έχω αναστατωθεί. Φεύγει ο Γιώργος γραφείο και μπαίνω αμέσως στο facebook για να ηδονιστώ μαζί του
Στεφανια: Αστειεύεσαι προφανώς.
Νικολέτα: Όχι, γιατί να σου πώ ψέματα..
Στεφανία: Καλά - καλά θα μου τα πεις από κοντά. Κλείσε ήρθε ο προκομένος μου.
Και έτσι η μία από τις δυο καλύτερες μου φίλες, έμαθε το μυστικό μου. Όση ώρα της μιλούσα, ο νους μου ήταν στον υπολογιστή μου. Έριξα μια ματιά να δω αν κοιμόταν ο υιός μου. Πήγα στο γραφείο, μισόκλεισα την πόρτα και μπήκα στο facebook με την ελπίδα να ήταν εκεί ο Θάνος. Ο νεαρός θαυμαστής μου..Ήταν εκεί.. Μετα από μια συζήτηση γενική, τα λόγια έφτασαν στο σεξ. Φούντωσε και άρχισε να μου μιλάει καυλωμένα. Άλλο που δεν ήθελα..Και ξεκινήσαμε σε έναν λαβύρινθο απίστευτης ηδονής.
"Μωρό μου θέλω να σκίσω το κολασμένο σου μουνί. Πές μου κουκλάρα μου καίγεται για τον πούτσο μου το μουνί σου; Καίγεται για ξένη πουτσα; Όλες οι παντρεμένες αυτό θέλετε. Ξένη πούτσα. Δεν σας χορταίνουν οι μαλάκες οι άνδρες σας."
"Ναι καίγεται, διψάει για το καυλί σου. Εσένα, ο πούτσος σου; Θέλει την μουναρα μου;"
"Ναι μόνο την δικιά σου γυναικάρα. Σκέφτεται μόνο την μουναρα σου. Έχει άλλα μουνια στο πιάτο, αλλά δεν τα γαμάει. Το δικό σου θέλει. Την παντρεμένη μουνάρα σου.."
"Καύλα μου εσύ. Ελα σου άνοιξα τα μπούτια σκιστο. Τρέλανε το στο γαμήσι. Χώσε την πούτσα σου εκεί μέσα και όργωσε με. Πουτσαρα μου εσύ. Δικό σου είναι το πεινασμένο μου μουνάκι. Δικό σου¨
"Σε θέλω. Θέλω να σε γαμήσω, τώρα"
¨Το ξέρω πως δεν μπορείς χωρίς το μουνί μου καυλιάρη. Ελα γάμησε με, ελα γάμα με, πάρε με, λιώσε σε".
¨Θέλεις να σε γαμήσω; Ε; Θέλεις να στο γαμήσω το μουνάκι;"
"Ναι θέλω, τώρα που λείπει ο άνδρας μου"
"Πες το δυνατά Νίκη, πολύ δυνατά"
"Θέλω να με γαμήσεις μωρό μου, θέλω να με γαμήσεις..τώρα που λείπει ο άνδρας μου"
Σταμάτησε για λίγο. Πήγε στο ψυγείο και πήρε μια παγωμένη μπύρα. Κατέβασε το παντελόνι, κάθισε στην πολυθρόνα και άρχισε να με προκαλεί ακόμη περισσότερο.
"Που είσαι τώρα Νίκη; Που κάθεσαι τώρα;";
"Στην πολυθρόνα του γραφείου "
¨Κομπινεζόν φοράς; καυλιάρα"
"Ναι. Ένα τιρκουαζ"
"Πουτανάρα με τρελαίνεις. Θέλω να σηκωθείς να γονατίσεις, να σηκώσεις το κομπινεζόν να φανεί η κολάρα σου, και να την χαστουκίσεις. Σαν να είμαι εκεί και σε δίνω χαστούκια στον κώλο"
"Ελα μωρό, ηρέμησε"
"Όχι. Κάντο τώρα καύλα μου. Τώρα. Γονάτισε και χαστουκίσου στον κώλο μόνη"
"Το κάνω μωρό μου, με τρελαίνεις, χαστουκίζω τον κώλο μου"
"Έτσι μουναρε, έτσι. Τέτοια θέλεις εσύ, ανώμαλα γαμήσια."
"Δεν αισθάνομαι άνετη, κοιμάται το παιδί μέσα"
"Πουτανάκι τρελό. Τον έχεις κάνει τον πούτσο μου κάγκελο. Έχω κατεβάσει το μποξερακι και χαϊδεύω τις αρχιδαρες μου. Για σένα μόνο, καύλα. Για σεναααααααα. Τούρλωσε τον κώλο σου καλά να στον χαστουκίσω. Τούρλωσε τον.."
"Ναι καυλιάρη μου, ναι.Τι τεκνό είσαι εσύ;
¨Σε αρέσει όμως να σου τον δίνω χαστούκια και να κοκκινίζει. ε; σε αρέσει;"
¨Ναι μωρό, ότι σε φτιάχνει με αρέσει¨
"Τώρα θέλω να σε γεμίσω φιλιά εκεί που σε χαστούκισα. Έλα αγάπη, έλα μουνα μου εσύ"
"Μμμμμμμ Τι γλυκός που είσαι. Έτσι φίλα με..."
"Δεν κρατιέμαι μωρό, θέλω να κατεβάσω τέρμα το μποξερακι και να στον καρφώσω έτσι όπως είσαι στο πάτωμα στα τέσσερα στην μουναρα σου μέσα. Σαν σκύλα όπως στήθηκες."
"Χωστον, χωστον, γάμα το κορίτσι σου, γάμησε την παντρεμένη μιλφαρα σου. Διψάει το μουνί μου για την πούτσα σου"
¨Ναι καύλα, στον έχω χώσει και σε γαμάω με πάθος. Τα χέρια μου ποιανουν τα καπούλια σου και σε τραβάω σε μένα. Η πούτσα μου σκίζει τα κύματα σου και σε τρυπάει. Τα αρχίδια μου χτυπάνε πάνω σου και βογκάς από ηδονή."
¨Ναι σε νιώθω, πως γαμάς έτσι άγρια. Τρέλα είσαι, γάμα μην σταματάς"
¨Τώρα τα χέρια μου χουφτώνουν τα βυζιά σου και τα παίζουν. Τρίβω τις ρογάρες σου. Και μετά σου βάζω ένα δάχτυλο στο στόμα. Πίπωσε το δάχτυλο μου καύλα, πίπωσε το"
"Ναι καυλιάρη, ναι, στο πιπώνω το δάχτυλο. Σε κάνω πίπα ενώ με γαμάς. Τι τρέλα είσαι, Τι καύλα¨
"Έτσι μουνα. Ενώ σε γαμώ τραβάω το δάχτυλο και σε δίνω μια σφαλιάρα στα κωλομέρια και φωνάζω. Πουτάνα σε γουστάρω, σε γαμάω με τρελαίνεις και σε τραβάω πάνω μου. Βογκάς και φωνάζεις..
Είχαμε τρελαθεί και οι δυο πίσω από τους άψυχους υπολογιστές. Κατέβασε το μποξερακι και άρχισε να παίζει με δύναμη τον πούτσο του. Έγειρε πίσω το κεφάλι έκλεισε τα μάτια και άρχιζε να τον παίζει με μανία, ενώ με σκεφτόταν στυμμένη στα τέσσερα με τον απίστευτο κώλο μου. Είχε τρελαθεί στην καύλα. Έσκυψε απλά και έγραψε
"Δεν αντέχω θα χύσω για σένα. Τον παίζω δυνατά να χύσει"
"Ναι τεκνό χύσε πάνω στα βυζιά μου. Δώσε το γάλα της πούτσας σου στα βυζιά. Σε αφήνω να χύσεις. Σκέψου πως είμαι και χύσε με. Ελα παιξτον, δώσε, δώσε μαλακία στην μουνα σου, δώσε, παίξε μαλακία το καυλί σου, έλα τεκνό, δωστα όλα σε μένα, άδειασε τα πάνω μου. Όλα. Ούτε σταγόνα μην μείνει μέσα. Ελα χύσε με...."
Ένιωσε τον πούτσο του τόσο σκληρό όσο ποτέ άλλοτε. Τα ένιωσε να έρχονται και να πετάγονται όλα έξω.
Την ίδια ώρα και εγώ, ένιωσα να τραντάζομαι... Απόλαυση... ένιωθα να είμαι στον παράδεισο. Είχα ολοκληρώσει, όπως ποτέ με τον άνδρα μου. Τα είχα λερώσει όλα. Το δαντελωτό στριγκάκι μου, την δερμάτινη πολυθρόνα, τα μπούτια μου.. Όλα...Άλλα το απόλαυσα. Ποτέ άλλοτε δεν το έκανα αυτό. Ποτέ. Και το έκανα για τον νεαρό που είχε βάλει φωτιά στο μυαλό μου, στα σεξουαλικό μου όνειρα και κυρίως στη αχαλίνωτη φαντασία μου. Δεν κατάλαβα πόση ώρα πέρασε. Είχα μείνει έτσι ακίνητη με τα μάτια κλειστά, και τα υγρά, τις ηδονές μου πάνω μου.