Η Aston Martin σχεδιάζει το ιδανικό σπίτι για τον James Bond - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Η Aston Martin σχεδιάζει το ιδανικό σπίτι για τον James Bond

Υπάρχει περίπτωση κάποιος να συνδυάσει το αυτοκίνητο των ονείρων του με το dream house του; Αν είσαι ο James Bond (ή ακόμη κι αν δεν είσαι ο 007) όλα είναι δυνατά, κάτι που επιβεβαιώνει το φιλόδοξο αν μη τι άλλο project που ξεκινά η Aston Martin μαζί με το design studio S3 Architecture.
Αυτό ονομάζεται Sylvan Rock Residence και είναι ένα πολυτελές, μοντέρνο και πολυεπίπεδο από κάθε άποψη σπίτι, το οποίο θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται στις αρχές του 2021 σε μία έκταση 2.00 τμ στο Rhinebeck του Hudson Valley, στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης. Όταν ολοκληρωθεί η κατασκευή του, θα διατεθεί προς πώληση έναντι $7.700.000.
Η Aston Martin σχεδιάζει το ιδανικό σπίτι για τον James Bond
ΣΠΙΤΙ ΤΖΕΙΜΣ ΜΠΟΝΤ ΑΣΤΟΝ ΜΑΡΤΙΝ 2
ΣΠΙΤΙ ΤΖΕΙΜΣ ΜΠΟΝΤ ΑΣΤΟΝ ΜΑΡΤΙΝ 1
Το κτίσμα θα μοιάζει σαν να βγήκε από ταινία του James Bond, με φουτουριστική σχεδίαση και καθαρές γραμμές. Στο εσωτερικό του θα κυριαρχεί ο συνδυασμός δέρματος, ξύλου και μετάλλου και θα υπάρχουν 4 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, ένα κελάρι, 2 ξενώνες ενώ στον εξωτερικό χώρο θα υπάρχει ένα εναλλακτικό δεντρόσπιτο.
Το γκαράζ θα έχει χωρητικότητα για 3 αυτοκίνητα, χωρίς να διευκρινίζεται αν είναι ειδικά σχεδιασμένο για Aston Martins. ΣΠΙΤΙ ΤΖΕΙΜΣ ΜΠΟΝΤ ΑΣΤΟΝ ΜΑΡΤΙΝ 6"Το σπίτι είναι ένας ισχυρός γάμος των σχεδιαστικών ευαισθησιών της Aston Martin με εκείνες της S3 Architecture. Στόχος ήταν η δημιουργία μίας πολυτελούς κατοικίας με ζεστές υφές, έντονες φόρμες και εξαιρετική προστασία της ιδιωτικής ζωής, που ευθυγραμμίζεται πλήρως με το όραμα της Aston Martin. Θέλουμε ο μελλοντικός ιδιοκτήτης και οι καλεσμένοι του να βιώσουν την τρισδιάστατη αίσθηση του σπιτιού με οργανικό τρόπο, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα αυτοκίνητά μας. Δεν υπάρχει σε αυτό καμία πρόσοψη που να κυριαρχεί ενώ είναι πλήρως ενσωματωμένο στο περιβάλλον και την κοινότητα στην οποία φιλοξενείται. Το Sylvan Rock Residence είναι ένα σπάνιο παράδειγμα της residential art" αναφέρει γι' αυτό ο Head of Aston Martin Partnerships, Cathal Loughnane.