10 λόγοι για να αγοράσεις ένα smartwatch - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

10 λόγοι για να αγοράσεις ένα smartwatch


Η τεχνολογία έχει εισβάλλει για τα καλά στην καθημερινότητά μας αναδιαμορφώνοντας πολλές πτυχές της ζωής μας, ακόμα και το προσωπικό μας στυλ. Τα smartwatches για παράδειγμα έχουν αντικαταστήσει τα κλασικά ρολόγια και υπάρχουν δέκα πολύ καλοί λόγοι γι' αυτό, οι ακόλουθοι:

  1. Μπορείς να παρακολουθείς τους καρδιακούς σου παλμούς σε real time.
  2. Σου δίνει τη δυνατότητα να γίνεις ο personal trainer του εαυτού σου. Μετράει θερμίδες, καρδιακούς παλμούς, αποστάσεις και βήματα και καταγράφει κάθε αθλητική δραστηριότητα.
  3. Δεν σε αφήνει να βουλιάξεις στον καναπέ. Προκειμένου να σε κρατήσει προσηλωμένο και σε φόρμα, κάθε φορά που είτε από τεμπελιά, είτε από έλλειψη χρόνου βρίσκεσαι πίσω από το στόχο που έχεις θέσει, σε ειδοποιεί ότι ήρθε η στιγμή να ξεμουχλιάσεις.
  4. Περνάει την επικοινωνία με τους γύρω σου σε άλλο επίπεδο, αφού μπορείς να παρακολουθείς τα emails σου, να κάνεις κλήσεις μέχρι και να στέλνεις sms, ώστε να είσαι πάντα alert.
  5. Κάνει τον καιρό σύμμαχο σε ό,τι κι αν κάνεις, καθώς σε προειδοποιεί κάθε φορά που υπάρχει αλλαγή στις εκάστοτε καιρικές συνθήκες.
  6. Συνοδεύει κάθε σου βήμα με μουσική για να μην σταματάς να απολαμβάνεις την αγαπημένη σου playlist όσο κινείσαι.
  7. Δεν θα επιτρέψει ποτέ να χάσεις τον προορισμό σου. Χάρη στο ενσωματωμένο GPS εντοπίζει την θέση σου όπου κι αν είσαι.
  8. Το νερό δεν το φοβάται, είναι άλλωστε αδιάβροχο και κατάλληλο για κολύμπι.
  9. Σου λύνει τα χέρια με τις πληρωμές, χάρη στο Google Pay, ειδικά τώρα που εν μέσω πανδημίας η ανέπαφη συναλλαγή είναι βασική για την υγεία όλων μας.
  10. Δεν βαριέσαι ποτέ να το φοράς. Προσφέρει τη δυνατότητα του customization, κάνοντας διάφορους και διαφορετικούς χρωματισμούς συνδυασμούς και αλλάζοντας την εμφάνιση του καντράν.

Τον συγκεκριμένο δεκάλογο δεν θα τον βρεις φυσικά σε όποιο και όποιο «έξυπνο» ρολόι, αλλά στο ίσως καλύτερο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά και προσφέρει ό,τι πιο φρέσκο τεχνολογικά και ό,τι πιο μοντέρνο στιλιστικά.

https://gr.askmen.com/