Η G-SHOCK μόλις κυκλοφόρησε 5 στιβαρά ρολόγια που κοστίζουν ελάχιστα χρήματα - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Η G-SHOCK μόλις κυκλοφόρησε 5 στιβαρά ρολόγια που κοστίζουν ελάχιστα χρήματα


Η εποχιακή σειρά ρολογιών της G-SHOCK συμπληρώνεται μέσω δύο θεματικών συλλογών, οι οποίες περιλαμβάνουν ανθεκτικά και κλασικά ρολόγια, τα οποία εκτός από όμορφα, έχουν προσιτή τιμή και μπορούν να ανταποκριθούν ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Η πρώτη συλλογή είναι η “Earth Tone Color Series”, στην οποία προστέθηκαν τα μοντέλα GA2110ET-2A και GA2110ET-8A. Τα δύο νέα μοντέλα δεν διαθέτουν τις συνηθισμένες μπεζ και καφέ αποχρώσεις που σχετίζονται με τον τίτλο της συλλογής, αλλά ένα σκούρο μπλε και γκρι χρώμα που σύμφωνα με την μάρκα παίρνουν έμπνευση από οργανικές πηγές, όπως το νερό και η πέτρα. Τα δύο μοντέλα διαθέτουν την οκτάγωνη στεφάνη και τους δείκτες με Neobrite που έχουν τα υπόλοιπα μοντέλα της συλλογής, με την διαφορά έχουν ελαφρώς πιο λεπτή κάσα, ενώ η απόχρωση σε κάθε ένα έχει εφαρμοστεί στο καντράν, την κάσα και το λουράκι.
Η δεύτερη συλλογή είναι η “Utility Marble”, η οποία περιλαμβάνει τα αναβαθμισμένα μοντέλα GA2000WM-1A, GA700WM-5A και DW5600WM-5. Στα τρία μοντέλα χρησιμοποιήθηκε η τεχνολογία χύτευσης ρητίνης μικτού χρώματος, έτσι ώστε να δημιουργηθούν ζωντανές αναπαραστάσεις γεωλογικών σχηματισμών πάνω στη κάσα και το λουράκι κάθε ρολογιού.

Όλα τα νέα μοντέλα Earth Tone και Utility Marble είναι διαθέσιμα ιστότοπο της G-SHOCK εδώ και σε επιλεγμένους εμπόρους λιανικής. Η τιμή τους ανέρχεται σε 110 δολάρια, εκτός από το μοντέλο Utility Marble GA2000WM-1A, το οποίο κοστίζει 130 δολάρια.