Σέξ με την καυλιάρα κουνιάδα μου (4) - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Σέξ με την καυλιάρα κουνιάδα μου (4)


Η Ελένη είχε κλείσει με άλλες δυο φίλες της, επίσης χωρισμένες, ένα ταξίδι με ένα ταξιωδιτικο γραφείο για την Ρόδο. Θα έλειπε πέντε μέρες, και όπως μου είπε η ίδια ήθελε να βρεθούμε πριν αναχωρήσει για την εκδρομή της. Ήθελε να κάνουμε έρωτα, για να μην τις λείψει πολύ όπως μου ανέφερε όταν εκείνο το πρωί του Σαββάτου πήγα σπίτι της. Με περίμενε με ένα λευκό δαντελωτό κομπινεζόν. Η Ελένη ήξερε να τρελάνει έναν άνδρα και να τον κάνει να την θέλει σαν τρελός. Να την σκέφτεται και να του σηκώνεται δηλαδή, Στην σύζυγο είχα πει πως θα πάω με έναν φίλο μου (τον Γιωργο, τον ήξερε) να κοιτάξουμε για blue ray και καμία ταινία για το αρχείο μου. Είχα μπροστά μου τρείς ωρες το λιγότερο.

Η Ελένη ήταν στην κουζίνα και εγώ με το καλημέρα, την αγκάλιασα με θέρμη. Αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα και δεν μετακινήθηκα από την κουζίνα. Να μην τα πολυλέω, αφού τις έβαλα δάχτυλο, αφού τις τρέλανα τα βυζια, την έβαλα και εκάτσε πάνω στον πάγκο της κουζίνας και μπήκα μέσα της. Ούτε το πουκάμισο δεν είχα βγάλει. Μπήκα με δύναμη και πάθος στο υπέροχο μουνάκι της. Στον γλυκό της παράδεισο. Με μια γυναίκα σαν την κουνιάδα μου η κορύφωση δεν αργεί να έρθει.

_Α, είναι τέλειο….Πώ πω είναι υπέροχος. Έτσι.

_Πάρτο όλο το μήκος του, όλο

_Αχ είναι υπέροχο

_Υπέροχο δεν λες τίποτε. Ορθάνοιχτο μουνί. Ποιος σε γαμάει πουτάνα μου;

_Ο γαμπρός μου, ο άνδρας της αδερφής μου.

_Δυνατά πές το να το ακούσω καριόλα..

_Ο γαμπρός μου, ο άνδρας της αδερφής μου.

_Έτσι καριόλα.._Ελα χύσε καριόλα

+Αχχχχχχχχχ τι υπέροχο καυλί είναι αυτό; Τι υπέροχο καυλί είναι αυτό Χριστέ μου;

_Χύσε μωρό μου, έτσι μπράβο

_Και εγώ χύνω πάνω στον πούτσο του, σαν μια πληρωμένη ψωλα.

_Aααα. Καύλα, καύλα..αααααα. Πήδα με έτσι να με χύσεις πήδα με. Γάμησε με να με χύσεις παντού. Ααααααα. Έτσι ρε καύλα έτσι. Έτσι, έτσι, έτσι πήδα το μουνί μου ρε καύλα. Ααααα. Χύσε με χύσε με.. Έτσι καύλα έτσι… Σκίσε με γαμιά μου, γαμιά μου, σκίσε με.. Χύσε με μωρό μου, λιώσε με, οπως κανείς άλλος……..