Απίθανο σεξ με την Δώρα που γνώρισα στο facebook - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Απίθανο σεξ με την Δώρα που γνώρισα στο facebook

Δεν είμαι από τους ανθρώπους που ψάχνονται στο facebook, αλλά δεν λέω και όχι σε νέες γνωριμίες, με γυναίκες που απλά αναζητούν μια περιπέτεια ξεφεύγοντας από την ρουτίνα της καθημερινότητας και του γάμου. Άλλωστε μετά από δεκαετίες γάμου νομίζω πώς όλοι και όλες το θέλουν αυτό. Έτσι λοιπόν όταν κάθομαι τα βράδια στο γραφείο μπαίνω στο facebook και παρακολουθώ πολλά μιλώντας πολλές φορές με παντρεμένες και χωρισμένες γυναίκες. Έτσι γνώρισα την Δώρα, μια παντρεμένη 50αρα, από την Λάρισα, η οποία με τον καιρό μου εξήγησε πως και αυτή, απλά κάνει συζυγικό σεξ χωρίς πάθος. Μιλούσαμε αρκετό καιρό, κάναμε και τηλεφωνικό σεξ ένα βράδυ, μετά τα μεσάνυχτα όταν ο άνδρας της κοιμόταν του καλού καιρού. Όπως και η δική μου σύζυγος βεβαίως.

Μετά από τρεις μήνες επαφών, συμφωνήσαμε να βρεθούμε. Έκλεισα μέσω ένα δωμάτιο στην Λάρισα και το πρωί της ίδιας μέρας με τρένο, πήγα και εγώ. Το δωμάτιο ήταν ωραίο άνετο και την περίμενα. Η Δώρα ήρθε, ήταν καλύτερη από ότι περίμενα, οι φωτογραφίες τη αδικούσαν. Ψηλή γυναίκα, περίπου στο 1,78 με μεγάλο μπούστο και ποδάρες. Αφού γνωριστήκαμε, μιλήσαμε αρκετά η αλήθεια είναι, την πλησίασα, αρχίσαμε να φιλιόμαστε να χουφτωνόμαστε και το ένα έφερε το άλλο. Σε δέκα λεπτά την είχα με τα εσώρουχα και είχα εισβάλει μέσα της. Ο πόθος μας τρέλαινε, το παράνομο, το ότι και οι δυο κερατώναμε, το ότι ήμασταν παντρεμένοι. Αρχισαμε να ανοιγόμαστε και τα λόγια μας πήραν φωτιά. Ενας τρελός χορός λέξεων γεμάτα πάθος και προστυχιά.

_Καριόλα

_Αχ Θέε μου

_Αχ παλιοπουτάνα

_Θα τρελαθώ.. Ααααααα, αχ, αχ

_Είσαι μεγάλη καριόλα..

_μμμμμμμμμμ...

_Τι είναι μωρή ξευτελισμένη;

_Σκίσε με το μουνάκι, σκίτσο μου

_Παλιοπόρνη.

_Ρε πουτσαρά πως με σκίζεις έτσι; Τι μου κάνεις ρε ψωλάρα;

_Αχ καριόλα

_Ναι, ναι, ναι.

_Πες μου τι είμαι; Πες μου τι είμαι;

_Η μεγαλύτερη πουτάνα είσαι. Η μεγαλύτερη καριόλα είσαι, μια του δρόμου, πουτάνα ξευτελισμένη.

_Πολύ γουστάρω που με γαμάς έτσι.

_Ένα μπουρδέλο είσαι.

-Σε αρέσει; Σε αρέσει;

_Πολύ, πολύ

_Σε αρέσει να με σκίζεις έτσι;

_Πολύ μωρή, πολύ.

_Γιατί; Γιατί;

_Γιατί είσαι μια πουτάνα μόνο πούτσα θέλεις

_Δεν θέλω να με λυπάσαι στο γαμήσι...δεν θέλω να με λυπάσαι..

_Μονο πούτσα θέλεις πουτάνα

_Α, χύνω, χύνω. αχ, ααααα

_Έτσι καριόλα, έτσι

_Χύνω ρε ψωλάρα

_Έτσι καριόλα

_Πω , πω, πω τι πούτσα είναι αυτή που έχεις. Έτσι θέλω, έτσι, ποιος είσαι ρέ, τι πούτσα είναι αυτή ρε ψωλάρα... ...α.α..α.....αχ μωρή καύλα πώς με γαμάς έτσι;

_Έλα γαμιολα , έλα γύρνα, πάρτον, ελα...

Έτσι ρούφα μωρή πουτάνα, ρούφα μωρή ψωλα, ρούφα καριόλα. Ρούφα μωρή γαμιολα μου, έτσι. .................Παιξτον καλά μωρή πουτάνα. Ψωλα έτσι, έτσι έτσι. ...............Ρούφα γαμιολα χύνω. Πιες τα όλα. Θα τα πεις;

_μμμμ

_Πες το μωρή πουτάνα

_Ναι

_Θα τα πεις όλα γαμιολα, όλα όμως. Πιες τα όλα, χύνω, αχ, χυνωωωωωωω. Αχ μωρό μου

*Με την Δώρα συμφωνήσαμε να βρισκόμαστε οποτε μπορούμε χωρίς φυσικά να δίνουμε δικαίωμα. Άλλο η οικογένεια, άλλο η σχέση μας. Είναι πάρα πολύ ωραία γυναίκα, ωραίος άνθρωπος με μυαλό. Την ανέστησα όπως μου λέει, με τα κομπλιμέντα μου και τον τρόπο που τις φέρομαι. Την εκανα να πιστέψει στον εαυτο της. Και μου λέει ευχαριστώ με τον τρόπο που μόνο μια γυναίκα μπορεί να κάνει.

Συζητάμε για τα πάντα, κάνουμε cyber οποτε μπορούμε και μια φορά τον μήνα βρισκόμαστε. Αν τα καταφέρουμε θα ήθελα να βρεθώ μαζί της δυο - τρεις μέρες σε ένα ξενοδοχείο σε μια αλλη πόλη που δεν θα μας γνωρίζει κανείς. Σαν ζευγάρι εννοώ.