Το νέο ρολόι της Hublot εχει 290 πολύτιμους λίθους και κοστίζει 348 χιλιάδες δολάρια - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

Το νέο ρολόι της Hublot εχει 290 πολύτιμους λίθους και κοστίζει 348 χιλιάδες δολάρια

Η Hublot κυκλοφόρησε αρκετές εντυπωσιακές εκδόσεις του μοντέλου Big Bang το 2020, όπως το Big Bang Camo Yohji Yamamoto που έγινε σε συνεργασία με τον διάσημο Ιάπωνα σχεδιαστή, αλλά και το δερμάτινο Hublot Big Bang Unico Berluti Cold Brown που σας παρουσιάσαμε πριν λίγες ημέρες.
Πρόσφατα ο ελβετικός οίκος ωρολογοποιίας, ο οποίος είναι γνωστός ότι πρεσβεύει το fusion, κυκλοφόρησε ένα πολύ ιδιαίτερο μοντέλο, το οποίο ονομάζεται Big Bang Unico Full Baguette King Gold Rainbow και σύμφωνα με τον οίκο θυμίζει τον καλοκαιρινό ουρανό μετά από μια καταιγίδα. Το μοντέλο διαθέτει μια επιβλητική κάσα από ροζ χρυσό 18 καρατίων με διάμετρο 45 mm, η οποία είναι διακοσμημένη με 100 πολύτιμους λίθους στα χρώματα του ουράνιου τόξου, όπως μπλε, ροζ, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο και μωβ. Η στεφάνη είναι διακοσμημένη με άλλους 112 baguette-cut πολύτιμους λίθους στις ίδιες αποχρώσεις, ενώ στο καντράν έχουν τοποθετηθεί 48 πολύτιμοι λίθοι στις ενδείξεις και στα δύο υποκαντράν. Τέλος, ο ιμάντας από φυσικό καουτσούκ του μοντέλου, διαθέτει 30 πολύτιμους λίθους στο κούμπωμα, ανεβάζοντα το σύνολο στους 290.
Στο εσωτερικό κρύβεται βεβαίως ο φημισμένος αυτόματος μηχανισμός χρονογράφου UNICO HUB1242 με λειτουργία flyback και 72 ώρες απόθεμα ισχύος. To Big Bang Unico Full Baguette King Gold Rainbow θα κοστίζει 348.000 δολάρια.

https://perpetual.gr/