Δύο πανέμορφα ρολόγια από την OMEGA για φιλανθρωπικό σκοπό - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Δύο πανέμορφα ρολόγια από την OMEGA για φιλανθρωπικό σκοπό


Πρόσφατα η OMEGA πρόσθεσε δύο νέα πανέμορφα μοντέλα Trésor στη συλλογή De Ville, τα οποία διαθέτουν κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι με διάμετρο 40 mm, θολωτό καντράν σε ντεγκραντέ μπλε χρώμα, γυαλισμένους δείκτες και απλικέ ενδείξεις από λευκό χρυσό 18 καρατίων. Η μόνη διαφορά είναι ότι το ένα ρολόι διαθέτει γυαλισμένη και λεία στεφάνη, ενώ στο άλλο η στεφανη είναι διακοσμημένη με διαμάντια.
Εκτός από την εκλεπτυσμένη εμφάνιση τους, τα δύο μοντέλα ξεχωρίζουν για το γαλάζιο αρκουδάκι, το οποίο αντικαθιστά τον αριθμό 8 κάθε μήνα στην ένδειξη της ημερομηνίας στην θεση 6. Το συγκεκριμένο αρκουδάκι είναι ένα σύμβολο της 9χρονης συνεργασίας της OMEGA με την Orbis International, μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης, η οποία δραστηριοποιείται στην πρόληψη και αντιμετώπιση της τύφλωσης στις φτωχότερες χώρες του πλανήτη. Το αρκουδάκι είναι εμπνευσμένο από τα λούτρινα παιχνίδια που προσφέρει ο οργανισμός στα παιδάκια που υποβάλλονται σε εγχείρηση ματιών.
Ο οργανισμός, ο οποίος προσφέρει βοήθεια σε 19 χώρες σε όλο τον κόσμο, φημίζεται για το Flying Eye Hospital, ένα αεροσκάφος που μετατράπηκε το 1982 σε μια υπερσύγχρονη μονάδα και διαθέτει εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις, πλήρως οργανωμένο χειρουργείο, σχολική αίθουσα και δωμάτιο ανάρρωσης.
Με την αγορά κάθε ρολογιού, συγκεντρώνονται χρήματα για την ενίσχυση του Flying Eye Hospital και του ιατρικού προσωπικού. Το μοντέλο με την γυαλισμένη στεφάνη κοστίζει 6.600 ευρώ και το μοντέλο με τα διαμάντια 12.000 ευρώ.

https://perpetual.gr/