4.000 ευρώ: Η πιο ακριβή συνοδός πολυτελείας που κανείς δεν έχει δει το πρόσωπό της - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

4.000 ευρώ: Η πιο ακριβή συνοδός πολυτελείας που κανείς δεν έχει δει το πρόσωπό της

«Η αγαπημένη μου λέξη είναι το ‘ναι’». Τι να πεις για μια ακριβοπληρωμένη s e x worker που σου συστήνεται τόσο ωμά; Γύρω από το όνομα της γυναίκας αυτής πλανάται εδώ και χρόνια ένα μυστήριο. Το καλλιτεχνικό της προσωνύμιο είναι ευρέως γνωστό στον κόσμο του πληρωμένου έρωτα, με την ίδια να έχει χτίσει ολόκληρη καριέρα διαφημίζοντας τα προσόντα της μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας. Όπως όλες.
Υπάρχει, όμως, μια βασική διαφορά σε σχέση με όσα προσφέρουν οι άλλες: Η Maya Blueδεν θα σου δείξει ποτέ και για κανένα λόγο το πρόσωπό της πριν πάρει την αμοιβή της. Σα να λέμε, δηλαδή, ότι στην περίπτωσή της το «γουρούνι στο σακί» ταιριάζει γάντι.
Παρότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Κι αυτό γιατί η Maya σου δείχνει μόνο όσα πρέπει να δεις για να την προτιμήσεις. Και το πρόσωπό της δεν είναι ένα από αυτά.

Οι φωτογραφίες που μοιράζεται με τους υποψήφιους πελάτες της είναι αποκαλυπτικότατες, με την ίδια να περιγράφει τον εαυτό της ως μια «απίστευτα χυμώδη πόρvη», με 1,70 ύψος και μπλε μάτια.
Τα σωματικά της προσόντα, ωστόσο, δεν είναι τα μοναδικά που βάζουν σε πειρασμό όσους έχουν ακούσει για εκείνη.

Όπως λέει η ίδια, είναι καλλιτεχνική φύση, αισθησιακή, έτοιμη να… λατρευτεί και να ικανοποιήσει κάθε ανδρική ή γυναικεία ( ! ) φαντασίωση. Το «παιχνίδι» με τις γυναίκες είναι ψηλά στη λίστα με τα αγαπημένα της, ενώ φέρεται να έχει τεράστια αδυναμία στο cuckolding, μιας και οι θεατές κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης την εξιτάρουν.

Το παιχνίδι κυριαρχίας είναι κι αυτό στο μενού της, με τη λίστα ερωτικών παροχών να μην έχει τέλος. Ιδανική και για όσους αποζητούν τον ερωτισμό και «τη στοργή» -όπως λέει- δηλώνει έτοιμη για κάθε είδους περιπέτεια. Από ένα απλό δείπνο μέχρι ερωτικό deal διάρκειας ενός μήνα. Βάσει όσων αναφέρονται στην ιστοσελίδα της, δέχεται τους πελάτες σε έναν ειδικά διαμορφωμένο ιδιωτικό χώρο στο Silicon Valley του Σαν Φρανσίσκο για την εκπλήρωση κάθε επιθυμίας.

Πόσο θα σου κοστίσουν, όμως, όλα αυτά;

Ο τιμοκατάλογος έχει ως εξής:
1 ώρα: $650
1,5 ώρα: $800
2 ώρες: $1.100
Ραντεβού για δείπνο: $1.800
24ωρη βάρδια: $4.000
Μηνιαίο deal συνευρέσεων: $5.000
Σαββατοκύριακο (Παρασκευή με Κυριακή απόγευμα): $7.000
Οικιακά: $300
Αναρωτιέσαι τι είναι αυτό το τελευταίο; H απαιτητική Maya λατρεύει να της κάνουν τις δουλειές του σπιτιού και να την υπηρετούν. Αν θέλεις, λοιπόν να της καθαρίσεις το σπίτι, να της μαγειρέψεις και γενικά να… την περιποιηθείς, θα πρέπει να πληρώσεις bonus 300 δολάρια.

Η Ms. Maya, πάντως, δικαιολογεί τις τιμές της λέγοντας πως δεν υπάρχει περιορισμός εκτονώσεων. Όσο αντέχεις! «Περιμένω να είσαι ευγενικός. Να περιμένεις να νιώσεις βασιλιάς», καταλήγει..

https://menshouse.gr