Αυτό που θέλουν να ακούν οι άνδρες στο σεξ - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Αυτό που θέλουν να ακούν οι άνδρες στο σεξ

Eχουν γραφεί χιλιάδες άρθρα για το τι πρέπει να κάνεις και κυρίως τι δεν πρέπει να κάνεις κατά τη διάρκεια του σεξ. Από το μέρος που θα επιλέξετε με το ταίρι σου, μέχρι τις τεχνικές που θα εκτοξεύσουν την απόλαυση. Τι γίνεται, όμως, με το «λεξιλόγιο» του σεξ; Ξέρεις, όλες αυτές τις φράσεις που αν ακουστούν κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, μπορούν να φτάσουν τον έναν από τους δύο (ή και τους δύο μαζί) στην κορύφωση; 
To dirty talk είναι ένας καλός τρόπος για να κάνετε τα πράγματα λίγο πιο «πικάντικα» στο κρεβάτι. Έτσι, η βρετανική Daily Star αποφάσισε να θέσει ένα ερώτημα σε 1000 άνδρες αναγνώστες της. Τους ρώτησε, λοιπόν, τι είναι αυτό που λατρεύουν να ακούν από το ταίρι τους κατά τη διάρκεια του σεξ, με την πλειοψηφία των απαντήσεων, δηλαδή το 44%, να συγκεντρώνει η φράση «μην σταματάς».
Στη δεύτερη θέση με ποσοστό 26% βρέθηκε η φράση «μου αρέσει», ενώ λίγο πιο κάτω με 17% ήταν η φράση «είσαι τόσο μεγάλος». Απ’ ότι δήλωσαν οι άνδρες αναγνώστες, οι παραπάνω φράσεις λειτουργούν ως ένα μεγάλο turn on εκείνη τη στιγμή, τους τονώνουν την αυτοπεποίθηση και τους κάνουν να αισθάνονται υπέροχα.
Από την άλλη πλευρά, την τελευταία θέση στη συγκεκριμένη έρευνα με ποσοστό 13% κατέλαβε το «σ’ αγαπώ», κάτι που σημαίνει πως οι περισσότεροι εκείνη την ώρα δεν θέλουν μια ερωτική εξομολόγηση, αλλά προτιμούν κάτι πιο «καυτό».
Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως σε μια πρόσφατη έρευνα των χρηστών του Reddit, όσον αφορά τις λέξεις που λατρεύουν οι γυναίκες να ακούν κατά τη διάρκεια του σεξ, φάνηκε πως το «καλό κορίτσι» κερδίζει. «Μου αρέσει όταν τον ακούω να με λέει «καλό κορίτσι». Είναι τόσο σέξι. Με κάνει να θέλω να συνεχίσω εκείνη την ώρα», παραδέχθηκε μια γυναίκα στα σχόλια, ενώ μια άλλη απάντησε πως «αν μου το πει στο σωστό timing, μπορεί να με διαλύσει».
Όλο αυτό φέρνει στο μυαλό και εικόνες από “Fifty Shades of Grey”, όπου ο πρωταγωνιστής «επιβράβευε» την παρτενέρ του, η οποία υπάκουγε πιστά τις οδηγίες του. Όπως έλεγε και η συγγραφέας Isabel Allende, «για τις γυναίκες, το καλύτερο αφροδισιακό είναι οι λέξεις. Το σημείο G είναι στα αυτιά. Όποιος το ψάχνει παρακάτω χάνει το χρόνο του». Κάτι τέτοιο, βέβαια, συμβαίνει και με τους άνδρες.