Απατημένες σύζηγοι αποκαλύπτουν τι έκαναν όταν έμαθαν ότι οι άνδρες τους, τις απατάνε - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Απατημένες σύζηγοι αποκαλύπτουν τι έκαναν όταν έμαθαν ότι οι άνδρες τους, τις απατάνε

Λένε πως η εκδίκηση είναι πιάτο που τρώγεται πάντα κρύο. Αυτό σκέφτηκαν κάποιες γυναίκες-χρήστες της εφαρμογής Whisper και δημοσίευσαν τις αντιδράσεις τους, όταν έμαθαν πως ο πρώην τους τις απάτησε. Οι φωτογραφίες, οι οποίες δημοσιεύτηκαν ανώνυμα στο Whisper, περιγράφουν τα απίστευτα πράγματα που έκαναν ώστε να κάνουν τους πρώην τους να μετανιώσουν για το... παραστράτημά τους.  Άλλες καταστάσεις έγιναν τυχαία, άλλες επίτηδες και άλλες είχαν πολλούς «τόνους» κακίας, με το αποτέλεσμα να μας κάνει να γελάμε και όχι μόνο. Μάλιστα, οι περισσότερες που ανέβασαν τέτοιες φωτογραφίες ανέφεραν πως η εκδίκηση ήταν ο μόνος τρόπος για να νιώσουν (έστω και προσωρινά) καλύτερα.

* Όταν ανακάλυψα πως με απάτησε, έστειλα μία μπάντα κάτω από το διαμέρισμά του να παίζει μουσική από τις 4 έως τις 6 το πρωί. Την επόμενη ημέρα εκείνος έδινε εξετάσεις... Απέτυχε!

  • Ο άντρας μου με απάτησε. Έτσι και εγώ έβαλα μία φυτική τοξική ουσία στο εσώρουχό του για να τον κάνω να νομίζει πως έχει έρπη.Ιστορίες εκδίκησης -Απατημένες αποκαλύπτουν τι έκαναν όταν το... έμαθαν
  • Βρήκα πως ο πρώην μου έκανε διαδικτυακό σεξ με την πρώην του και έτσι πήρα την εκδίκησή μου. Αντάλλαξα τον αριθμό της με αυτόν του αφεντικού του (και τα μηνύματα πήγαιναν σε εκείνον).
  • Η μητέρα του πρώην μου με έπιασε να κάνω τρύπες στον καναπέ του με ένα μαχαίρι. Όταν της είπα πω με απάτησε, μου είπε «Ξεφούσκωσέ του και τα λάστιχα».
  • Κατάλαβα πως ο πρώην μου με απάτησε, όταν είχε φύγει για λίγες μέρες από την πόλη. Ενώ έλειπε, λοιπόν, πήρα όλα τα πράγματα μου από το διαμέρισμα και τα δικά του τα δώρισα σε κατάστημα με μεταχειρισμένα.
  • Ο άντρας μου είχε εξωσυζυγική σχέση. Τι έκανα; Μία τρύπα στο πίσω μέρος σε όλα του τα παντελόνια, τα σορτς, τα εσώρουχα και τα μαγιό του.
  • Το αγόρι μου με τα οποίον τα είχαμε 5 χρόνια, έμαθα πως με απατάει με κάποια έναν ολόκληρο χρόνο. Πήρα την εκδίκησή μου, πετώντας του το ολοκαίνουργιο xbox του από το διαμέρισμα, πάνω στην BMW του.
  • Όταν το αγόρι μου με απάτησε τον έπεισα να κάνουμε ταιριαστά τατουάζ. Αυτός πήγε πρώτος στο κατάστημα και εγώ πήγα σπίτι..
  • Όταν έμαθα πως ο πρώην μου ήταν άπιστος, έβαλα laxative στον καφέ του, πήρα όλο το χαρτί τουαλέτας και μετά περίμενα.
  • Σήμα έμαθα πως η κοπέλα μου με απάτησε. Έτσι της είπα όλη την συνέχεια από τις ταινίες «Star Wars». Η εκδίκηση είναι τόσο γλυκιά.
  • (!) 3μιση χρόνια αφότου με άφησε το αγόρι μου και παντρεύτηκε μία άλλη γυναίκα, εγώ πήρα το πτυχίο μου στην νομική. Σήμερα, η γυναίκα του είναι πελάτισσα μου στο διαζύγιό τους. Ποτέ μην αμφιβάλλετε για το κάρμα.