Το DS 7 Crossback εκφράζει τη γαλλική άποψη περί πολυτέλειας - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

Το DS 7 Crossback εκφράζει τη γαλλική άποψη περί πολυτέλειας

Από τη στιγμή που το γαλλικό style και lifestyle είναι αυτό που καθορίζει τις τάσεις και κυριαρχεί στα είδη πολυτελείας, ήταν πολύ λογικό να εκμεταλλευτεί όλη αυτή την παράδοση και τη λογική και η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία. Πιο συγκεκριμένα η DS Automobiles, η μάρκα πολυτελείας του ομίλου PSA, η οποία παρουσίασε ως γνωστον τo DS 7 Crossback. Το οποίο είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά και σε και ειδική έκδοση στην ορκωμοσία του Γάλλου προέδρου Μακρόν συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει τους επικεφαλής της γαλλικής δημοκρατίας να χρησιμοποιούν μοντέλα με τον κωδικό DS. 

Το DS 7 Crossback είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας και αν θέλει κανείς μια συνολική εντύπωση από την παρουσία του είναι πως δείχνει και είναι πιο ώριμο και κατασταλαγμένο σε σχέση με τα μοντέλα που έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής η DS Automobiles. Ώριμο σε ότι αφορά τη τοποθέτησή του στο ενδιάμεσο της μικρής- μεσαίας και μεσαίας κατηγορίας και κατασταλαγμένο γιατί οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί καθώς και όσοι είναι υπεύθυνοι για την τοποθέτηση σου στην πιο δυναμική κατηγορία παγκοσμίως έχουν συγκεκριμένη άποψη και προσέγγιση.
Αισθητικά το DS 7 Crossback δεν θα μπορούσε να έχει παρά μια εμφατική μάσκα, ενώ από κει και πέρα αυτό που ξεχωρίζει είναι το πλάτος του που ξεπερνά τα 1,90 μέτρα, τη στιγμή που το μήκος του είναι 4,573 μέτρα. Αυτό βέβαια πέρα από το ότι συμβάλλει στη δυναμική του εικόνα έχει θετικό αντίκτυπο και στους χώρους στο εσωτερικό του, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα άνετοι, ακόμα και με τα δεδομένα των D SUV.