Η χλιδάτη ζωή του Harvey Specter: Aston Martin DB9, ουισκι Macallan 18 και ρολόι Patek Philippe - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Η χλιδάτη ζωή του Harvey Specter: Aston Martin DB9, ουισκι Macallan 18 και ρολόι Patek Philippe

Οποιος έχει δει έστω κι ένα επεισόδιο από το Suits, τότε δεν γίνεται να μην ξεχώρισε από τα πρώτα κιόλας λεπτά τον χαρακτήρα του Harvey Specter. Του δαιμόνιου δικηγόρου με τη χλιδάτη ζωή, που για κάποιο περίεργο λόγο τα έκανε όλα εκνευριστικά καλά. Ο πρωταγωνιστής της σειράς ήταν πάντα ντυμένος άψογα, εργαζόταν σε ένα φανταστικό γραφείο με την καλύτερη θέα, επινε το καλύτερο ουίσκι, οδηγούσε Aston Martin, είχε τον τρόπο του με τις γυναίκες, ενώ και στη δουλειά του ήταν κορυφαίος. Ιδού το lifestyle του χαρακτήρα που τον απογείωσε.

Aston Martin DB9 

O κύριος Specter είναι μέλος του Gotham Car Club της Νέας Υόρκης, οπότε είναι προφανές ότι διαθέτει μια αρκετά μεγάλη συλλογή αυτοκινήτων. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων της σειράς τον έχουμε δει να οδηγεί διάφορα αυτοκίνητα, από Mercedes S-Class, μέχρι Ford Mustang, ωστόσο φαίνεται πως αγαπημένο του αμάξι δεν είναι άλλο από την πολυτελή Aston Martin DB9 αξίας 290.000 ευρώ.

Ουίσκι Macallan 18 

Στο γραφείο του υπάρχει πάντα ένα μπουκάλι ουίσκι. Το ίδιο συμβαίνει και στο διαμέρισμά του. Όχι όποιο κι όποιο ουίσκι, όμως. Ο Harvey επιλέγει το Macallan 18ετίας, ένα μπουκάλι το οποίο κοστίζει περίπου 400 ευρώ.

Ρολόι χειρός Patek Philippe

Το ρολόι αποτελεί μια εξαιρετική επένδυση για έναν άνδρα. Ως δικηγόρος με κύρος, αλλά και στιλ, ο Harvey διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από πανάκριβα ρολόγια, τα οποία συνδυάζει συχνά με το ντύσιμό του. Ένα από τα πιο ακριβά που έχει στην κατοχή του είναι το Patek Philippe 5004P αξίας 320.000 ευρώ.

Κοστούμια Tom Ford

Ένας δικηγόρος ασφαλώς και θα φοράει κοστούμι. Όταν όμως μιλάμε για έναν δικηγόρο σαν τον Harvey Specter, το κοστούμι είναι μόνο Tom Ford. Στα επεισόδια του Suits τον έχουμε δει να φοράει αρκετά διαφορετικά κοστούμια, κάτι που σημαίνει πως ξοδεύει τουλάχιστον 40.000 ευρώ ετησίως για να ανανεώνει την γκαρνταρόμπα του.