Αυτό είναι το νέο σήμα της Peugeot - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Αυτό είναι το νέο σήμα της Peugeot

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος μέχρι την αποκάλυψη της νέας ταυτότητας της Peugeot, κάτι το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 25 Φεβρουαρίου, μέσω μιας ψηφιακής συνέντευξης Τύπου. Σύμφωνα, μάλιστα, με καλά ενημερωμένες πηγές, η εν λόγω ημερομηνία είχε… κυκλωθεί και για την παρουσίαση του νέου της λογότυπου.Το τελευταίο, ωστόσο, διέρρευσε, καθώς εμφανίζεται να κοσμεί το τιμόνι ενός πρωτότυπου της νέας γενιάς του 308. Το μικρομεσαίο της γαλλικής εταιρείας, θα συνιστά το πρώτο μοντέλο της που θα ενσωματώνει το νέο της έμβλημα.
Όπως καταδεικνύει η φωτογραφία, το λογότυπο είναι ριζικά αναδιαμορφωμένο. Πλέον δεν πρωταγωνιστεί η ολόσωμη φιγούρα ενός όρθιου λιονταριού, αλλά αποκλειστικά το κεφάλι του ζώου, με πλούσια χαίτη, ενώ περικλείεται από ένα τριγωνικό πλαίσιο (τύπου ασπίδας). Παράλληλα, αναγράφεται ο ολογράφως η ονομασία της μάρκας.
Σημειώνεται πως το εν λόγω, νέο λογότυπο έχει κάνει την εμφάνισή του και στο πρωτότυπο e-Legend (Σεπτέμβριος 2018), ενώ φέρει εμφανείς ομοιότητες με το έμβλημα της εταιρείας που κοσμούσε τα μοντέλα της στη δεκαετία του 60.