Οι βασικοί κανόνες του sexting - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Οι βασικοί κανόνες του sexting

Λίγο η ανάπτυξη της διαδικτυακής επικοινωνίας, λίγο η εξέλιξη της τεχνολογίας και να λοιπόν που το sexting πλέον έχει αποκτήσει… επιστημονική διάσταση. Και μιας και η αδρεναλίνη έχει περάσει πια και σε άλλα επίπεδα – και γιατί όχι, αφού το sexting μπορείς να το έχεις όποτε και όπου θελήσεις. Εν ολίγοις καμία σχέση δεν έχει με το πραγματικό σεξ-, ήρθε η στιγμή να γίνεις η μάστερ του είδους παίζοντας την ερωτική σας διάθεση -κυριολεκτικά- στα δάχτυλά σου.
Μπορεί το sexting να είναι μια εικονική διαδικασία, όμως μπορεί να σου χαρίσει εξίσου δυνατές συγκινήσεις. Αρκεί να παίξεις το παιχνίδι σωστά και να ακολουθήσεις τους ανάλογους κανόνες, που θα τους έχεις πάντοτε στο μυαλό σου ως απαράβατους.

Μην το κάνεις πριν την πρώτη συνάντηση τετ-α-τετ

Ιδίως αν «ψάχνεσαι» για κάτι πιο σταθερό είναι σχεδόν παράλογο να περιμένεις πως θα δώσεις στον άλλο την καλύτερη εντύπωση στέλνοντάς ερωτικά μηνύματα προτού γνωριστείτε από κοντά. Όσο cool και ανοιχτόμυαλη είναι κάποια, εξακολουθεί να έχει μέσα του βαθιά ριζωμένα κάποια στάνταρ που ποτέ, μα ποτέ, δεν θα αλλάξουν. Τουλάχιστον.
Προτίμησε να περιγράψεις με τα λόγια σου μια εικόνα, παρά να στέλνεις ακατάπαυστα στιγμιότυπά σου με σέξι πόζες, και δη γυμνές. Οι φωτογραφίες που δεν αφήνουν τίποτα στη φαντασία δε βοήθησαν ποτέ και καμία.
Plus – ο «χρυσός» κανόνας: ΠΟΤΕ μην στέλνεις ολόσωμες φωτογραφίες σου. Διάλεξε. Ή σώμα ή κεφάλι. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα τις δει ή που θα καταλήξουν. Οπότε φύλαγε την αξιοπρέπειά σου για να έχεις τη μισή.

Πρόσεχε τα λόγια σου

Εντάξει, υπάρχουν ατάκες που δεν μπορείς να προβλέψεις πως θα ξενερώσουν ανεπιστρεπτί τον άλλο, όμως στον αντίποδα, υπάρχουν και κάποιες άλλες που είναι προφανές ότι θα σκοτώσουν την ερωτική ατμόσφαιρα μια για πάντα. Αστειάκια πάνω στις πιο ακατάλληλες στιγμές, γλυκά λόγια και εκφράσεις κάπως… γλυκανάλατες άσ’ τες για το τέλος της συνομιλίας αυτής καλύτερα.  
Extra tip: Πέρα από το σωστό sexting δώσε βάση ΚΑΙ στο σωστό texting. Μπορεί να φταίει η βιασύνη σου και να μην είσαι ανορθόγραφος, όμως ποτέ δεν «έφτιαξε» κανέναν ατάκα όπως “Πες μου τι σκέφταισαι τόρα..”. LOL.