Τα νέα καταδυτικά ρολόγια της Longines θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό! - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Τα νέα καταδυτικά ρολόγια της Longines θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!

Ξεxωρίζοντας για τις καθαρές γραμμές του, το Longines HydroConquest κυκλοφόρησε το 2007 ως μέρος της αθλητικής συλλογής της μάρκας. Αυτό το μοντέρνα σχεδιασμένο καταδυτικό ρολόι έχει δει πολυάριθμες επαναλήψεις από τότε, συμπεριλαμβανομένων των νεώτερων εκδόσεων που κυλοφόρησαν το 2018 και ήταν εφοδιασμένες με έγχρωμα κεραμικά ένθετα στη στεφάνη και βελτιωμένο μηχανισμό, ενώ προσφέρονταν με μπρασελέ ή ιμάντα από καουτσούκ. Έκτοτε η μάρκα αποφάσισε να προχωρήσει ακόμα ένα βήμα μπροστά ενσωματώνοντας το κεραμικό σε ολόκληρη την κάσα κυκλοφορώντας το Longines HydroConquest Full Black Ceramic, ενω πέρυσι αποφάσισε να ντύσει πράσινη την στεφάνη και το καντράν του μοντέλου. Τώρα, η Longines επεκτείνει τη συλλογή ρολογιών HydroConquest με μια σειρά από δίχρωμες εκδόσεις διαθέσιμες με ατσάλι και κίτρινο χρυσό PVD ή ατσάλι και ροζ χρυσό PVD.
Οι κάσες των νέων δίχρωμων μοντέλων HydroConquest διαθέτουν διάμετρο 41 mm με καμπύλες προεξοχές που φτάνουν μέχρι το μπρασελέ ή τον ιμάντα από καουτσούκ. Όπως και στα προηγούμενα μοντέλα, δύο προστατευτικά σχηματίζουν μια ασπίδα γύρω από την κορώνα, η οποία είναι σχεδιασμένη για εύκολη λαβή. Oι εκδόσεις PVD από ανοξείδωτο ατσάλι και κίτρινο χρυσό διατίθενται με μπλε, μαύρο ή πράσινο χρώμα στο καντράν και την στεφάνη, ενώ οι επιλογές PVD από ανοξείδωτο ατσάλι και ροζ χρυσό διατίθενται με μπλε, μαύρο ή γκρι χρώμα. Τα ρολόγια διαθέτουν μονόδρομη περιστρεφόμενη στεφάνη επικαλυμμένη με κεραμικό ένθετο που ανθεκτικό στις γρατσουνιές. Στο καντράν όλες οι ενδείξεις και οι δείκτες φέρουν επίστρωση SuperLuminova για να εξασφαλίζεται απόλυτη ευκρίνεια στο σκοτάδι.
Όλα τα νέα μοντέλα τροφοδοτούνται από τον calibre L888, έναν αυτόματο μηχανισμό που χτυπά με συχνότητα 25.200 δονήσεις/ώρα και προσφέρει απόθεμα ισχύος 72 ώρες. Όλα τα μοντέλα της ανθεκτικής σειράς HydroConquest είναι διαθέσιμα στην τιμή των 1.670 ευρώ.

https://perpetual.gr/