Η Audi αποκαλύπτει το ηλεκτρικό SUV Q4 e-tron - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Η Audi αποκαλύπτει το ηλεκτρικό SUV Q4 e-tron


Η Audi ξεκίνησε τη σταδιακή αποκάλυψη ενός ολοκαίνουργιου ηλεκτρικού μοντέλου της γκάμας της, του Q4 e-tron, δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφίες και λεπτομέρειες του εσωτερικού. Ήδη από τις πρώτες εικόνες αντιλαμβάνεται κάποιος ότι διαθέτει τεχνολογίες χειρισμού και στοιχεία από το μέλλον.
Κορυφαίο χαρακτηριστικό του εσωτερικού είναι η καινοτόμα head-up οθόνη επαυξημένης πραγματικότητας, που συνταιριάζει τον πραγματικό με τον εικονικό κόσμο. Επίσης κυριαρχεί το πρωτοποριακό concept τιμονιού με λειτουργία αφής, όπου δείχνει ότι το μέλλον θα είναι συναρπαστικό.
Η αρχιτεκτονική της αρθρωτής πλατφόρμας για την ηλεκτροκίνηση (MEB) στην οποία βασίζεται το Q4 e-tron, εγγυάται μεγάλη ευρυχωρία. Έχει μήκος 4.590 χιλιοστά, πλάτος 1.865 χιλιοστά και ύψος 1.613 χιλιοστά. Οι πόρτες που ανοίγουν διάπλατα, η δεύτερη σειρά καθισμάτων που είναι τοποθετημένη σχεδόν επτά εκατοστά ψηλότερα από την μπροστινή και η απουσία κεντρικής σήραγγας, εξασφαλίζουν ότι το Q4 e-tron θέτει το σημείο αναφοράς στην κατηγορία. Παράλληλα, το νέο μοντέλο ως γνήσιο SUV διαθέτει πλούσιους εσωτερικούς αποθηκευτικούς χώρους.
Το νέο Audi Q4 e-tron θα αποκαλυφθεί σταδιακά τους επόμενους μήνες, ενώ θα εμφανιστεί στους δρόμους το ερχόμενο φθινόπωρο.