Παίρνοντας μάτι τα πεθερικά μου - mensbook

mensbook

Όσα πρέπει να γνωρίζει ένας άντρας


Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Παίρνοντας μάτι τα πεθερικά μου

 

Σήμερα θυμήθηκα ένα πήδημα των πεθερικών μου μου που άκουσα και πήρα μάτι, κάνοντας το μουνάκι μου να χύνει συνέχεια. Η πεθερά μου τότε ήταν 5ο χρονών, μια πολύ καυλιάρα γυναίκα που ήξερε πως να κάνει τις πούτσες των αντρών πέτρα.

Η πεθερά μου είχε 1.70 ύψος, 65 κιλά, μακριά μαύρα μαλλιά και μεγάλο μπούστο. Ωστόσο το καλύτερο σημείο πάνω της ήταν ο υπέροχος πισινός της. Ήταν πάντα περιποιημένη, έχοντας βαμμένα τα χείλη της και τα νύχια της ενώ φοράει συνέχεια ψηλοτάκουνες γόβες. Ο πεθερός μου ήταν ένας αρκετά ωραίος άντρας 55 χρονών, τότε, με γυμνασμένο σώμα και με μια μεγάλη και χοντρή πούτσα όπως διαπίστωσα. Δεν ξέρω πώς και γιατί μου ήρθε στον νου τώρα, αλλά εδώ στο γραφείο με χαμηλό φως, ξεκίνησα να την γράψω, και μάλιστα με κάθε λεπτομέρεια.

Ο πεθερός μου (μεγαλέμπορος) έλειπε για μια εβδομάδα λόγω κάποιας δουλειάς εκείνο το διάστημα. Τη μέρα που επέστρεφε η πεθερά μου είχε μπει από νωρίς στο μπάνιο και περιποιούταν τον εαυτό της. Εγώ, εκείνες τις μέρες εμένα με την πεθερά μου ( αρραβωνιασμενη ημουν) και φυσικά κατάλαβα τι πρόκειται να ακολουθήσει και της είπα ότι θα βγω μια βόλτα. Ωστόσο, δεν πήγα και περίμενα να έρθει ο πεθερός μου.

Περίμενα λίγη ώρα και μετά μπήκα σιγά-σιγά μέσα στο σπίτι. Προχώρησα προς τα μέσα και αντίκρισα κάτι που δεν το περίμενα. Τα πεθερικά μου ήταν στο κρεβάτι μου και επιπλέον η πεθερά μου φόραγε τα ρούχα μου! Φόραγε ένα μαύρο σατέν νυχτικό κι πολύ κοντό που άφηνε σε κοινή θέα τις υπέροχες μπουτάρες της και φυσικά τις βυζάρες της που ξεχείλιζαν. Ακόμη φόραγε κόκκινο στρινγκάκι (δικό μου!) και κόκκινες γόβες. Είχα τρελαθεί από το θέαμα. Ο πεθερός μου ήταν εντελώς γυμνός όρθιος και μπροστά του ήταν γονατισμένη η πεθερά μου φορώντας τα ρούχα μου και τον τσιμπούκωνε. Η πούτσα του πεθερού μου ήταν πολύ χοντρή και ξυρισμένη όπως μπορούσα να δω.

Η πεθερά μου έπαιζε με τη γλωσσίτσα της το πουτσοκέφαλο του ενώ εκείνος της έσπρωχνε με δύναμη το κεφάλι της στο καυλί του για να το πάρει όλο, γαμώντας της κυριολεκτικά το στόμα. Η πεθερά μου έδειχνε μεγάλη μαεστρία στο τσιμπούκι της και συγχρόνως του μάλαζε τα αρχίδια με τα βαμμένα κόκκινα νύχια της. Εκείνος είχε τρελαθεί από την καύλα και την έβριζε.

- Τι τσιμπούκι είναι αυτό πουτάνα, με έχεις τρελάνει, φώναζε.

- Σ' αρέσει καυλιάρη μου; Τέτοια τσιμπούκια αξίζουν στη ψωλάρα σου...

έλεγε η πεθερά μου .

- Πουτάνα δεν αντέχω άλλο. Θέλω να χύσω...

έλεγε εκείνος καθώς της γάμαγε το στόμα.

- Και τι περιμένεις . Χύσε μέσα στο στόμα μου να τα γευτώ όλα..

λέει εκείνη και πριν προλάβει να τελειώσει την πρόταση της μια τεράστια ποσότητα σπέρματος εκσφενδονίστηκε στο στόμα της. 

- Τι πουτάνα που είσαι εσύ της λέει εκείνος, τώρα θα δεις καριόλα θα σε ξεμουνιάσω...

και με μια απότομη κίνηση παραμερίζει το στρινγκάκι και της τον καρφώνει με δύναμη στη μουνάρα της.

- Αχ, πούστη τι μου κάνεις;

φώναζε η πεθερά μου ενώ τα βογκητά της πρέπει να ακουγόντουσαν σε όλη τη γειτονιά.

- Να μάθεις παλιοτσούλα να είσαι τόσο πουτάνα...

της έλεγε εκείνος καθώς την ξέσκιζε. 

- Αχ, ναι καργιόλη, συνέχισε, μη σταματάς...

φώναζε..

- Θα χύσω πουτάνα, δεν αντέχω άλλο! Θα χύσω κι εγώ πουτάνα, που τα θες;

- Στις βυζάρες μου καυλιάρη και στο νυχτικάκι. Αχ, καυλιάρη μου με ξέσκισες, ήταν από τα καλύτερα γαμήσια μας. Eφυγα σιγά-σιγά για να μην με πάρουν χαμπάρι…

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!